Flavia Mihăşan a făcut anunţul după patru ani de relaţie cu Marius Moldovan: „La un moment dat”

Flavia Mihăşan a făcut anunţul după patru ani de relaţie cu Marius Moldovan. Chiar dacă cei doi şi-au mărit familia cu doi copii, nu au făcut până acum nuntă. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum.

14 iul. 2022, 18:00
Flavia Mihăşan a făcut anunţul după patru ani de relaţie cu Marius Moldovan: „La un moment dat”
Flavia Mihăşan a făcut anunţul după patru ani de relaţie cu Marius Moldovan

Flavia Mihăşan a făcut anunţul după patru ani de relaţie cu Marius Moldovan. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan şi Dani nu a fost niciodată fan al nunţilor şi nici nu s-a visat să îmbrace rochia de mireasă. Cu toate acestea, este posibil să aibă loc un astfel de eveniment, însă va fi unul restrâns.

Flavia Mihăşan a făcut anunţul după patru ani de relaţie cu Marius Moldovan

Flavia Mihășan a ținut să precizeze că dacă va organiza marele eveniment va fi ceva simplu și restrâns. „Nu am fost niciodată mare fan al acestui eveniment ( n.r. nunta). Fiind pe scenă de copil, am îmbrăcat foarte multe rochii, știu că îmi vin bine, știu cum arăt și cu voal, la un moment dat aveam într-un spectacol de jucat o prințesă care urca pe un cal. Nu știu dacă vom face nuntă, probabil va fi ceva super simplu, restrâns și, cel mai probabil, fără acea rochie pe care o visează toate fetele, nu m-am visat niciodată mireasă”, a declarat Flavia Mihășan, pentru playtech.ro.

Citeşte şi: Flavia Mihăşan şi întreaga familie au Covid. Cum se simt cei doi copii: „Prea ne-a ocolit”

Vedeta nu mai cochetează cu televiziunea, acum are o familie frumoasă alături de iubitul ei şi cei doi copii. Recent, a dezvăluit secretul siluetei sale impecabile, care o ajută să fie slabă şi tonifiată la 37 de ani.

Îmi place să glumesc și să spun că arăt așa, pentru că alerg de la un copil la altul, ceea ce nu este departe de adevăr. Nu știu, probabil că este și genetic, și faptul că am făcut sport toată viața și între sarcini am făcut sport și fac și acum, nu atât de mult pentru că am doi copii.

Cine are timp să se cântărească? Pe bune? De obicei am o trotinetă sau niște lăptic în biberon și probabil de aceea mă ia și liftul. Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă.

Eu mănânc ca și înainte, numai că, știi cum e cu doi copii, unul are nevoie de ceva, celălalt de altceva, și efectiv faci slalomul acesta de la unul la celălalt. Cred că efectiv este ideea asta că nu te mai interesează dacă te îngrași sau nu și atunci nu te mai îngrași.

Eu mănânc destul de mult, nu mă abțin de la nimic, credeți-mă și, uite! Spre exemplu, dimineață am mâncat cereale din ovăz cu banane, mai târziu un măr, iar înainte să plec am mâncat o brioșă cu multă ciocolată, din aceea de care, vezi Doamne, dacă mânânci o astfel de brioșă nu mai mănânci nimic toată ziua. E adevărat că nu mănânc noaptea, după ora 22.00 niciodată. Copii mănâncă la 19.00 și după aceea mănânc și eu”, a declarat Flavia Mihăşan.