Flick şi Denisa vor deveni părinţi: „Mai frumos de atât nu se poate”

Flick şi Denisa vor deveni părinţi. Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unui videoclip emoționant în care arată burtica proeminentă de gravidă a tinerei femei de afaceri. Cei doi s-au filmat în deșert, într-un cadru foarte romantic.

03 apr. 2022, 23:27
Flick şi Denisa vor deveni părinţi: „Mai frumos de atât nu se poate”
Flick şi Denisa vor deveni părinţi

Flick şi Denisa vor deveni părinţi. Tânăra purta o rochie mulată care a lăsat să se vadă foarte bine sarcina. Acesta a sărutat-o, ca mai apoi priviriile lor să se întâlnească. La final, viitoarea mămică se așează în brațele soțului ei, amândoi fiind foarte zâmbitori.

Flick şi Denisa vor deveni părinţi

Undeva, în deșerturi, departe

E doar fericirea și noi.

Mai frumos de atât nu se poate:

În curând nu mai suntem doar doi„, este mesajul scris de Flick, pe reţelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU

Flick rupe tăcerea despre plecarea de la Radio ZU. Potrivit declarațiilor „Domnului Rimă”, decizia sa nu are nici o legătură cu relația pe care a construit-o pe parcursul celor 12 ani cu echipa ZU și nici cu prietenia sa cu Răzvan Popescu.

Mulţi au asociat căsătoria mea cu plecarea de la Radio ZU şi au încercat să găsească o legătură între ele. Eu am dorit să plec, nu m-a obligat soţia şi nici radioul n-a vrut să întrerupă colaborarea cu mine.

Eu niciodată nu am căutat presa pentru ceva anume, drept dovadă că m-am căsătorit şi nu am anunţat pe nimeni. La fel şi cererea în căsătorie, a  fost la fel de discretă. De multe ori nu am fost întrebat de anumite lucruri”, a declarat Flick în podcastul „Acasă la Măruţă”.