Pandele, după înfrângerea Gabrielei Firea: Îmi voi câştiga soţia. I s-au tăiat 30 de cm din colon. A stat trei luni de zile cu o pungă

Florentin Pandele a declarat la România TV  faptul că în cazul în care Gabriela Firea va pierde Primăria Capitalei, el îşi va recupera soţia şi mama copiilor. De asemenea, acesta a vorbit şi despre cele trei intervenţii chirurgicale ale soţiei sale.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 18:57
Pandele, după înfrângerea Gabrielei Firea: Îmi voi câştiga soţia. I s-au tăiat 30 de cm din colon. A stat trei luni de zile cu o pungă

„Vreau să vă spun faptul că dacă Gabi va pierde alegerile, pentru mine nu va fi o mare pierdere pentru că faptul că îmi voi câştiga soţia şi mama celor doi copii mici pe care-i avem. În urmă cu un an de zile, începând din ianuarie până în iulie, Gabi a suferit trei intervenţii chirurgicale foarte puternice, foarte dificile. I s-a tăiat 30 de centimetri din colon prima dată şi alţi 29 la o altă operaţie. A stat trei luni de zile cu o pungă”, a declarat Florentin Pandele, în direct, la România TV.

Citeşte şi: Gabriela Firea nu se predă: „Rezultatul oficial se va afla mâine dimineaţă. Îi rog pe colegii mei să fie atenţi”

„Am să vă spun şi trei cauze care au generat pierderea Primăriei Capitalei şi probabil a multor Primării de sector. Cauza principală a fost, după părerea mea, echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. 

Gabi a făcut numeroase adrese ca să primească ELCEN-ul. A doua cauză este Victor Ponta. Gabi Firea a luptat singură” , a menţionat soţul Gabrielei Firea.

Soţul Gabrielei Firea: Liviu Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o execute pe Gabi

„Victor Ponta şi Robert Negoiţă ce s-au gândit ei? Cum să facă el ca să o execute pe Gabi Firea pentru că şi-a propus să candideze în 2024. Şi ce a gândit? Hai să-l smulgă pe Negoiţă, să-şi creeze un mobil politic împreună, şi să dea o gaură în barca PSD-ului.

Liviu Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o execute pe Gabi pentru că îi era frică că îi ia partidul. Gabi nu a vrut niciodată să ia partidul şi nici să candideze la preşedinţia României.

A treia cauză este USR PLUS care este cea mai mare nenorocire a României, după părerea mea, în ultimii 30 de ani. Aceşti indivizi vor distruge România”, a spus Florin Pandele.