Florentin Petre, făcut praf de soție, pentru că și-a adus amanta acasă. ”Regret doar că nu m-a anunțat anticipat, ca să întind covorul roșu”

Soția lui Florentin Petre, Margarita Peychinska, îl acuză pe fostul fotbalist că și-a adus amanta în casa în care ea locuiește, încă. Nu este prima acuză de acest gen care i se aduce lui Florentin Petre, care a mai ”călcat strâmb” și în trecut.

01 iun. 2023, 10:13
Florentin Petre, făcut praf de soție, pentru că și-a adus amanta acasă. ”Regret doar că nu m-a anunțat anticipat, ca să întind covorul roșu”

Margarita Peychinska, actuala soție a lui Florentin Petre, îl acuză pe fostul fotbalist dinamovist că a depășit orice limită a infidelității, după ce și-a adus amanta în casa în care ea locuiește, încă.

”Și când deja credeam ca nu pot fi surprinsă cu nimic, nesimțirea omului căruia i-am fost alături 16 ani ajunge la cotă maximă. Să aduci pe amantă în curtea unde stă actuala (încă) soția, ca să-i faci cunoștință cu mama ta, asta înseamnă să fii mafiot! Regret doar că nu m-a anunțat anticipat, ca să întind covorul roșu, să întâmpinam și noi cum se cuvine un om atât de important din viața politică a Brăilei”, a fost mesajul postat de actuala soție a lui Florentin Petre

Citește și Andreea Antonescu dezvăluie totul despre relația cu tatăl său: „Tata mă trimitea pe scenă nemachiată. Îmi spunea: Ești capabilă să faci asta?”

Margarita Peychinska și Florentin Petre s-au căsătorit în iunie 2013, după aproape cinci ani de relație. Florentin Petre a cunoscut-o pe actuala soție pe vremea când juca la ȚSKA Sofia. Florentin Petre a mai fost căsătorit înainte cu Cătălina, având împreună cu ea 2 băieți. Din relația cu Margarita, Florentin Petre mai are un fiu, pe Andrei, acum în vârstă de 8 ani.  De altfel, Maragarita a povestit că  soțul ei o înșela chiar în momentul în care năștea.

Citește și Monica Odagiu și-a reluat activitățile după accidentul care a marcat-o. Cu ce se ocupă acum vedeta: ”Meseria e meserie, viața personală e viață personală”

„Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam! Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick (băiatul cel mare al lui Florentin Petre din prima căsătorie). Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat”, a mai declarat Margarita Peychinska.