Monica Odagiu și-a reluat activitățile după accidentul care a marcat-o. Cu ce se ocupă acum vedeta: ”Meseria e meserie, viața personală e viață personală”

Monica Odagiu și-a reluat activitățile profesionale, după ce o lungă perioadă a luat o pauză pentru a-și reveni din trauma suferită în urma accidentului de circulație în care a murit un tânăr de 35 de ani.

01 iun. 2023, 09:55
Monica Odagiu și-a reluat activitățile după accidentul care a marcat-o. Cu ce se ocupă acum vedeta: ”Meseria e meserie, viața personală e viață personală”
Monica Odagiu și-a reluat activitățile după accidentul care a marcat-o. 

Monica Odagiu și-a reluat activitățile după accidentul care a marcat-o. Chiar dacă s-a demonstrat că nu a fost vinovată de producerea accidentului și că a încercat să evite tragedia, actrița a fost extrem de afectată așa că a luat decizia de a se retrage pentru o perioadă.

Citește și Monica Odagiu, faţă în faţă cu mama tânărului ucis în accident. Ce i-a mărturisit vedeta între patru ochi

Monica Odagiu și-a reluat activitățile după accidentul care a marcat-o

La mai bine de o lună de la cumplita tragedie, Monica Odagiu și-a reluat proiectele sale de teatru, dar și concertele din țară.

„Nu se termină cu Marcela și Gioconda. Cum să se termine. Dar ce legătură are? Meseria e meserie, viața personală e viață personală. Nici atunci nu stăteam împreună, în aceeași casă, era pandemia atunci și a fost contextul de așa natură, dar o să ne reapucăm de filmulețele alea. Momentan stai că nu avem timp de turnee, după cum poți observa. Ea pleacă în turneu, eu sunt aici, când vine ea plec eu, și tot așa. Dar o să ne întoarcem la Marcela și Gioconda că trebuie. Ne e dor și nouă de ele”, a declarat Monica Odagiu, pentru Ego.

Actrița este extrem de entuziasmată pentru că urmează o perioadă extrem de încărcată cu spectacole de teatru atât în Capitală, cât și în țară.

„Vă așteptăm la teatru. Sunt și cu Monica Davidescu astăzi la eveniment, cu care sunt înrudită în spectacolul „O noapte furtunoasă”, pe care îl jucăm la Teatrul Național, vă așteptăm acolo. O să plecăm și prin țară. Ne vedem și în septembrie cu „Te despart de nu te vezi” unde sunt cu Paul Ipate și cu Cosmin Seleși. Vă așteptăm la teatru și la concerte în București și în țară”, a mai spus Monica Odagiu.

Ce reacție a avut Monica Odagiu imediat după tragedie

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, spunea Monica Odagiu la vremea respectivă.

Citește și Cum a fost surprins Dan Bittman după ce Monica Odagiu, fosta lui iubită, a accidentat mortal un tânăr