Florentina Opriș a dezvăluit secretul siluetei. Cum se menține vedeta la 54 de ani: „Sunt ardeleancă, îmi place să mănânc slănină”

Florentina Opriș a dezvăluit secretul siluetei. Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă" de la Kanal D se menține într-o formă fizică de invidiat. La 54 de ani, vedeta arată impecabil, deși recunoaște că îi place slănina.

02 dec. 2022, 19:49
Florentina Opriș a dezvăluit secretul siluetei. Cum se menține vedeta la 54 de ani: „Sunt ardeleancă, îmi place să mănânc slănină”
Florentina Opriș a dezvăluit secretul siluetei

Florentina Opriș a dezvăluit secretul siluetei. Prezentatoarea spune că face în fiecare zi sport, indiferent despre ce activitate este vorba. Cât despre alimentație, aceasta spune că este extrem de echilibrată în tot ceea ce consumă, dar nu se abține atunci când are anumite plăceri „nevinovate”.

Citește și: Florentina Opriş este în doliu: „Eram în live când am primit vestea”

Florentina Opriș a dezvăluit secretul siluetei

Corpul frumos se menține cu multă muncă și cu multă perseverență. Dacă nu ești perseverent în ceea ce faci, indiferent de domeniu, nu ai cum să ai rezultate. Fac sport în fiecare zi, chiar dacă sportul acela înseamnă, ca și astăzi, să fac în curte câteva exerciții, de 20 de minute. Nu am tăiat nimic de pe listă, în ceea ce privește alimentația.

Sunt momente în care dacă simt că vreau să mănânc ceva, o fac, dar nu exagerez cu cantitatea. Eu sunt ardeleancă, îmi place să mănânc slănină, dar știu că și ea trebuie consumată în cantități rezonabile. Îmi place să gust din când în când câteva bucățele și nu pot zic că renunț la nimic. Îmi ascult corpul și cred că asta este cel mai important, să ne ascultăm corpul, el știe bine ce are nevoie. Gusturile sunt cele care se educă, iar eu fac asta.

Nu mă preocupă foarte mult vestimentația, nu am fost niciodată preocupată de hainele pe care le îmbrac, pentru că de copil am fost tot timpul în ținută sport și vreau mereu să fiu comodă, în ținutele pe care le îmbrac. Lumea asta materială în care trăim ne obligă cumva și pe noi să fim la fel, dar nu sunt atât pasionată de fashion. Am și diverși parteneri care se asigură să-mi mai trimită niște ținute și atunci eu le îmbrac direct, nu mă mai gândesc că îmi trebuie ceva”, a declarat Florentina Opriș, pentru Spectacola.ro.

Când vine vorba despre îngrijirea tenului, Florentina Opriș spune că apelează des la trucurile de frumusețe pe care le-a moștenit de la mama sa, însă din copilărie. „Tenul și el se menține greu, însă ajută mult și mișcarea, pentru că făcând mișcare se oxigenează țesutul, iar un ten oxigenat înseamnă frumusețe și vitalitate. Am grijă și la alimentație și am trucul pe care îl aplic încă de când eram copil, pentru că o vedeam pe mama făcând asta.

Când am fructe pe care nu le mănânc, le aplic pe față, le zdrobesc și le pun pur și simplu pe față. Dacă am o felie de castravete, fac la fel, cu orice fel de fruct. Dacă am o căpșună, nici măcar nu o zdrobesc, o pun pe față.”, a continuat ea.