Durere fără margini, avea 18 ani. "Una din cele mai mari dorinţe ale tale a fost să vii ACASĂ"

Publicat: Luni, 09 Septembrie 2019 18:30 // Actualizat: Luni, 09 Septembrie 2019 18:30 // Sursa: romaniatv.net

Florentina Şfaiţer, tânăra româncă moartă la numai 18 ani, în Italia, a fost înmormântată acasă, la Botoşani, după ce zeci de oameni au ajutat familia îndurerată să o repatrieze pe Flori. Drama Florentinei şi a familiei ei a început în luna iunie, atunci când tânăra de 18 ani, care locuia în Sicilia cu mama ei vitregă şi cu sora ei, a fost diagnosticată cu cancer.

Foto: gazetaromaneasca.ro

În câteva săptămâni, starea de sănătate a tinerei s-a agravat, astfel că familia ei a căutat cu disperare un medic care să o ajute, scrie gazetaromaneasca.ro. Pe 7 august, Flori a zburat din Sicilia la Verona, acolo unde medicii i-au făcut un nou set de analize, în încercarea de a o salva pe tânăra româncă.

Din păcate, după numai o săptămână, mama Florentinei a primit o veste cruntă. Flori nu a primit nicio şansă, iar medicul a anunţat că mai are foarte puţin timp de trăit. La sfârşitul lunii august, Florentina Şfaiţer s-a stins din viaţă, acasă, lângă familie.

Citeşte şi Ionela a fost găsită moartă, dezbrăcată şi sfâşiată de câini, în Tecuci. Tânăra a dispărut marţi de acasă FOTO

O prietenă din Italia a Florentinei a organizat o strângere de fonduri pentru a-i ajuta familie să o repatrieze. Zeci de oameni au donat diferite sume de bani, iar într-un final suma necesară repatrierii şi înmormântării a fost strânsă. Pe 1 septembrie, Florentina a ajuns acasă, în Botoşani, acolo unde a fost înmormântată.

"Toată lumea te credea o copilă însă foarte putini dintre noi știau că te-ai maturizat foarte devreme, eu unul te știam de la 1 anișor, atunci când ne-am cunoscut, ai adus o raza de lumină în casa noastră, ai fost o bucurie a celor ce te-au cunoscut! Niciodată nu te-ai gândit la tine, chiar și în ultimele zile printre noi aveai grijă ca mama ta să își ia pastilele de parcă tu erai perfect sănătoasă și nu aveai nimic, nu te-ai plâns niciodată că te doare ceva, întotdeauna când vorbeam îmi spuneai ca ești bine și că te simți bine. Știu că una din cele mai mari dorințe ale tale a fost să vii ACASĂ, aici , în Botoșani, "să stăm toți împreună ca o familie și să fim Fericiți " ...acestea erau cuvintele tale! Cu ajutorul acestor oameni minunați pe care îi respectăm și le mulțumim din suflet vei ajunge aici, ACASĂ, așa cum ți-ai dorit, însă nu vii așa cum și-ar dori toată lumea, zâmbăreată, plină de viață așa cum ai venit întotdeauna...", a fost mesajul emoţionant al unchiului Florentinei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
03 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H