Flori de ie a impresionat la Pure Shanghai

În această toamnă, după plimbările florilor de ie în marile orașe ale modei și culturii, precum New York, Londra, Viena, Abu Dhabi, Bratislava, Moscova, și peste tot în România, a sosit timpul ca amintirile dragi ale neamului românesc să călătorească la Shanghai, în cadrul târgului PURE Shanghai din China.

RomaniaTV.net
20 oct. 2016, 11:37
Flori de ie a impresionat la Pure Shanghai

De-a lungul călătoriei noastre, povestea florilor de ie a fost preserata cu multe momente deosebite, fiind singurul brand românesc ce a expus și prezentat peste hotare ia românească, ambasadorul românilor de pretutindeni.

În perioadă 11-13 octombrie 2016, Flori de ie a prezentat în cadrul târgului de modă Pure Shanghai, unde moda, arta și unicul se întrepătrund, atât colecția nouă, cât și produse devenite clasice sau tricourile atent cusute manual.

Shanghai-ul reprezintă un loc deosebit, în care moda evoluează constant, iar tot mai mulți pasionați de artă și modă vizitează acest oraș, explorându-l cu drag. În cadrul acestei ediții, la Pure Shanghai, Flori de ie a fost singurul brand românesc ce a prezentat cu mândrie măiestria artei populare românești, îmbinată armonios cu modă și tendințele actuale.

Cu mult curaj și pasiune, investind muncă și timp, autenticul românesc își recâștigă pas cu pas valoarea și atenția cuvenită. Fiind recunoscută ca o adevărată deschizătoare de drumuri, Flori de ie este singura companie ce promovează produsele autentice tradiționale românești, cusute manual, în toate colțurile lumii, tocmai pentru a scoate la lumină poveștile neamului nostru.

Credem și susținem faptul că fiecare ie este o poveste o incursiune în trecut, o lecție de viată și de curaj. Ia transcende timpul și rămane, chiar și în zilele noastre, unul dintre cele mai iubite articole vestimentare, la fel de actual astăzi ca și în timpurile de demult.

Autenticitatea, atenția pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar și cromatica deosebită au adus aprecieri generoase pretutindeni, astfel încât, produsele Flori de ie se reliefează distinctiv într-o manieră modernă.