Flori de ie se reîntoarce la Londra, pentru a treia oară consecutiv

Chiar daca UK părăsește UE, noi continuăm sa credem în aceasta piață! Flori de ie va expune, pentru a treia oară consecutiv, în cadrul târgului „Pure London", organizat la Olympia Exhibition Center din Londra, în perioada 24-26 iulie a.c.

RomaniaTV.net
21 iul. 2016, 12:06
Flori de ie se reîntoarce la Londra, pentru a treia oară consecutiv

„Pure London” reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de fashion din Europa. Acesta are loc de două ori pe an, fiind o expoziție în cadrul căreia își expun și prezintă colecțiile peste 700 de branduri din întreaga lume printre care ne număram și noi, Flori de ie fiind una dintre puține companii care promovează produsele handmade!

Expoziția este una de mare impact internațional, iar de la o ediție la cealaltă, „Flori de ie” atrage tot mai mulți admiratori, cucerește privirile designerilor și a celor pasionați de ultimele tendințe în modă, demonstrând astfel că ia romanescă este deja un must have, stabilind astfel tendințele noului sezon!

Astfel, între 24 și 26 iulie, vizitatorii vor putea cunoaște noua colecție „Flori de ie”, în cadrul căreia se află produse handmade adaptate cromatic şi vestimentar tendințelor pieței din UK.

Flori de ie” este un brand caracterizat prin culoare, pasiune şi energie pozitivă, un brand ce şi-a făcut deja loc la nivel internațional alături de marile Branduri internaționale. Creaţiile noastre oferă beneficiarelor o stare de bine, confort, dar şi un stil natural aparte. Elementul central al produselor noastre îl reprezintă ia româneasca, motiv de inspirație pentru produsele noastre adaptate însa cerințelor pieței internaționale, demonstrând astfel ca pasiunea pentru handmade, încadrata în tendințe, poate crea un produs exclusivist cu încărcătură deosebită!

Flori de ie” a reuşit de fiecare data să se adapteze celor mai avangardiste nevoi ale clienţilor noştri, prin creşterea capacităţii de diversificare a produselor şi armonizarea acestora cu trendurile modei modernist-tradiţionale. IA a reusit astfel să devină o piesă vestimentară specială, dar care, în acelaşi timp, poate fi purtată de oricine şi la orice fel de ocazie.

„Flori de ie” a prezentat povestiile noilor colecții atât în Londra, cât și în Abu Dhabi și Viena, iar vara acestui an se va încheia pentru Flori de ie cu o plimbare a iilor la Moscova!
Vă aşteptăm aşadar, cu drag, atât la Pure London, dar si în magazinul nostru din Băneasa Shopping City, etaj 1, în cadrul Concept Store-ului Molecule F din Promenada Mall, dar şi online la adresa www.florideie.ro.


loading...
Partenerii noștri