Florian Gheorghe, noul preşedinte al FRHG

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret, Florian Gheorghe, a câştigat, luni, alegerile pentru conducerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă.

RomaniaTV.net
18 nov. 2013, 19:07
Florian Gheorghe, noul preşedinte al FRHG

La alegerile de luni au fost înscrişi trei candidaţi, Florian Gheorghe, Zoltan Olti Paşca şi Alexandru Butucel, însă cel din urmă a decis să se retragă şi să-l susţină pe Florian Gheorghe.

În urma voturilor, Florian Gheorghe a fost ales de 11 membri, în timp ce Zoltan Olti Paşca de nouă.

„Nu am făcut jocuri dinainte, ci am decis pe loc, pe hol, înainte de a se vota. Mi-am dat seama că nu am nicio şansă să câştig, astfel că am stabilit împreună cu cluburile care mă susţineau să-l voteze pe Florian Gheorghe. Cred că a fost cea mai bună opţiune”, a declarat, pentru ProSport, Alexandru Butucel.

Barna Tanczos a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă în anul 2008, iar în 2012 a fost reales pentru încă un mandat de patru ani.

Ministerul Tineretului şi Sportului a oprit, în luna aprilie, finanţarea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă din cauza problemelor interne, după ce Curtea de Apel a anulat, în 4 aprilie, alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, organizate în cadrul Adunării Generale din 19 iulie 2012 şi câştigate de Tanczos Barna.