Florin Călinescu, despre bătaia cu Olăroiu: Nu i s-a dat o Volgă, i s-a dat o bicicletă

Gigi Becali a povestit în urmă cu câţiva ani că Florin Călinescu a fost bătut de fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu. Viitorul jurat de la Românii au Talent a comentat în stilu-i caracteristic informaţia, afirmând, între altele: "N-am luat bătaie în viaţa mea de la Cosmin Olăroiu cu Mircea Sandu şi Gino Iorgulescu de faţă".

11 dec. 2017, 08:20
Florin Călinescu, despre bătaia cu Olăroiu: Nu i s-a dat o Volgă, i s-a dat o bicicletă

Gigi Becali povestea că incidentul a avut loc în anul 2010, la o masă la care se mai aflau Mircea Sandu şi Gino Iorgulescu. „Când l-a bătut Oli, era mieluşel”, spunea patronul Stelei, iar acum, Florin Călinescu, chestionat de ziarulring.ro pe marginea subiectului, a comentat: „Eu cred că este o fantezie de-a lui Gigi Becali. Nu-mi aduc aminte să fi luat masa cu Gigi Becali vreodată. Iar dacă Gigi Becali n-a fost de faţă, nu cred că puteţi da crezare acestei poveşti. Să ne rugăm pentru sănătatea lui şi pentru pioşenia lui. Atât vreau să spun. Eu sunt prieten şi cu Mircea Sandu, şi cu Gino Iorgulescu, şi cu Olăroiu.

Citeşte şi Florin Călinescu, 7 milioane de euro profit într-un an

Nu-mi aduc aminte despre aşa ceva. Poate ne-om fi certat pe vreo formulă de echipă, ştii cum e la un şpriţ. Dar când povesteşti ceva, în primul rând trebuie să fii de faţă. Parcă îmi aduc aminte ceva, dar cred că e o întâmplare de acum vreo 10 ani şi parcă era de Crăciun. Acum nu e un secret că mai bem o ţuică de Crăciun. E ca în bancul ăla: nu i s-a dat o Volgă, i s-a luat o bicicletă. Eu ştiu ce o fi ajuns la urechile lui Gigi? Şi domnului Gigi Becali, care nu cred că a fost de faţă la mesele la care eu particip, îi doresc multă sănătate, minte şi înţelepciune„.

Citeşte şi Cosmin Olăroiu, calificare la ULTIMA FAZĂ în finala LIGII CAMPIONILOR ASIEI

Mircea Sandu, la rândul său, a dezminţit că Florin Călinescu ar fi luat bătaie de la Olăroiu, în faţa sa. „Nu-mi aduc aminte ca Florin Călinescu şi Cosmin Olăroiu să se fi încăierat vreodată în faţa mea. Or fi fost discuţii contradictorii pe teme fotbalistice între cei doi, în prezenţa mea, dar altceva nu„, a spus fostul şef al FRF, pentru sursa citată.