Florin Călinescu, despre contractul cu Antena 1: „E ca şi cum ai merge la o nuntă, dai darul şi pleci!”

Florin Călinescu face lumină în privința revenirii sale pe micile ecrane, la Antena 1. Aceasta nu va fi una de lungă durată, ci va avea doar un caracter episodic.

17 aug. 2022, 15:54
Florin Călinescu, despre contractul cu Antena 1: „E ca şi cum ai merge la o nuntă, dai darul şi pleci!”

Florin Călinescu nu va fi una dintre vedetele Antena 1, așa cum s-a crezut inițial. Nu va prezenta o emisiune și nici nu va fi invitat permanent la vreuna dintre producțiile postului, ci este vorba despre o colaborare unică.

Florin Călinescu: „Iohannis aşteaptă să iasă cu sinecură de la Cotroceni. Dacă nu îi găsesc şi lui, ca lui Băsescu, că a fost colaborator al Securităţii”

„Nu se poate vorbi despre o revenire a lui Florin Călinescu. Fiindcă este vorba despre o unică colaborare!Din respect pentru Mihai Bendeac, Delia și Cheloo am răspuns unei invitații. Atât și nimic mai mult! E ca și cum ai merge la o nuntă, te distrezi, lași darul și la final pleci!Uneori, am colaborări mai lungi, alteori colaborări mai scurte. Acum este vorba despre o singură emisiune. Nu am niciun fel de contract cu Antena 1′, a 

declarat Călinescu pentru Impact.ro.

Este vorba despre una dintre edițiile iUmor, care va fi difuzată în toamnă.

Decizie radicală luată de Florin Călinescu. „Televiziunea a murit. Trăiască internetul!”
După plecarea de la Pro TV, Călinescu a fost consultant pentru mai multe posturi și apoi și-a încercat norocul o vreme  la Prima TV”.  Lansat cu surle şi trâmbiţe în toamna anului 2021, „Florin Călinescu Show” a intrat în vacanţă înainte de Crăciun. Emisiunea nu a mai revenit, însă, pe sticlă în noul an, fiind astfel alimentată speculaţia că difuzarea ei a fost întreruptă din pricina audienţei scăzute.
„Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înţeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta şi tictoc. Şi p-ormă, cu conţinut”, a fost anunţul postat de Florin Călinescu.