Decizie radicală luată de Florin Călinescu. „Televiziunea a murit. Trăiască internetul!”

Floriiiin Călinescu a anunţat, printr-o postare pe contul său de Facebook, că se retrage din televiziune şi că va continua să fie activ pe internet.

31 mai 2022, 09:15
Decizie radicală luată de Florin Călinescu. „Televiziunea a murit. Trăiască internetul!”
Decizie radicală luată de Florin Călinescu

Decizie radicală luată de Florin Călinescu. Lanat cu surle şi trâmbiţe în toamna anului 2021, „Florin Călinescu Show” a intrat în vacanţă înainte de Crăciun. Emisiunea nu a mai revenit, însă, pe sticlă în noul an, fiind astfel alimentată speculaţia că difuzarea ei a fost întreruptă din pricina audienţei scăzute.

Decizie radicală luată de Florin Călinescu. „Televiziunea a murit. Trăiască internetul!”

„Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înţeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta şi tictoc. Şi p-ormă, cu conţinut”, a fost anunţul postat de Florin Călinescu.

Florin Călinescu, despre momentul când a aflat că are cancer: „Am găsit o chestie ciudată la nas”

Florin Călinescu s-a alăturat celor de la Prima TV în septembrie 2021, după ce anterior părăsise „Românii au Talent” de la Pro TV. Anul trecut, în octombrie, a pornit noul său proiect la Prima TV, un show de seară, difuzat în prime-time, „Florin Călinescu Show”. Emisiunea n-a excelat în audienţe, iar Prima TV n-a reuşit să prindă top 10 pe niciunul dintre targeturi. „Florin Călinescu Show” a rezistat în grila Prima TV doar până în iarnă. Din inauarie, după pauza de sărbători, emisiunea nu a mai revenit în grilă.

Mesajul spectaculos al lui Florin Călinescu după ce s-a zvonit că a murit. Cum s-a filmat celebrul actor VIDEO

Florin Călinescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia de la PRO TV la podcast-ul lui Micutzu. Concret, după ce Adrian Sîrbu a plecat de la şefia postului, fostul jurat de la „Românii au talent” nu s-a mai regăsit în acest trust. „Traseele s-au complicat la Pro TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite”, a spus Florin Călinescu.