Florin Călinescu va debuta la Prima TV pe 19 octombrie. Emisiunea va avea trei ediţii pe săptămână

Emisiunea "Florin Călinescu Show" va debuta pe 19 octombrie la Prima TV şi va fi difuzată în fiecare marţi, miercuri şi joi, de la ora 20:00.

12 oct. 2021, 19:27
Florin Călinescu va debuta la Prima TV pe 19 octombrie. Emisiunea va avea trei ediţii pe săptămână

Florin Călinescu va debuta la Prima TV pe 19 octombrie. „Florin Călinescu Show” este un pamflet de la care nu vor lipsi invitaţi din diverse domenii – politică, sportiv, monden, social şi artistic -, momente de muzică live, susţinute de orchestra condusă de compozitorul Virgil Popescu, dar şi magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi şi actori de stand-up.

Florin Călinescu va debuta la Prima TV pe 19 octombrie

„Florin Călinescu revine în televiziune cu un show care va binedispune, va informa, dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii”, a transmis Prima TV într-un comunicat.

Adevăratul motiv pentru care Florin Călinescu a spus „adio” ProTV-ului: „A fost strâns cu ușa. Conducerea postului a spus clar”

Actorul va intra în direct cu telespectatorii într-un concurs cu premii în bani şi obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câştiga într-o ediţie a emisiunii este de 10.000 de euro. Pe lângă acest concurs, se va desfăşura şi o competiţie destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune şi pe care telespectatorii sunt îndemnaţi să le voteze prin SMS, pentru a putea fi desemnat un câştigător.

Veste neașteptată în showbiz! Florin Călinescu a făcut anunțul care i-a întristat pe toți

Florin Călinescu a anunțat în luna iulie, pe pagina sa de Facebook, că pleacă de la Pro TV, dar nu a precizat și care sunt motivele ce  au stat la baza deciziei sale. „Cu oarecare părere de rau, vă anunț ca renunț la colaboarea cu actualul manegment al PROtv. Deci, şi la „Românii au talent”. Detalii, mai încolo”, a scris Florin Călinescu.