Florin Cercel încă devastat de moartea tatălui său: „Nu pot și nici nu voi putea să vorbesc despre tatăl meu. Va rămâne Dumnezeul meu”

Un an jumătate a trecut de la decesul celebrului manelist Petrică Cercel, însă rănile sunt încă deschise. Fiul său, Florin Cercel nu a reușit să depășească acest episod tragic din viața lui. Tânărul artist a povestit că cel mai probabil nu va reuși să vindece această rană vreodată.

27 ian. 2023, 11:29
Florin Cercel încă devastat de moartea tatălui său: „Nu pot și nici nu voi putea să vorbesc despre tatăl meu. Va rămâne Dumnezeul meu”
Familia Cercel încă în doliu, la un jumate de la moartea lui Petrică Cercel

Cu toate că a trecut mai bine de un an de la trecerea în neființă a lui Petrică Cercel, fiul acestuia nu a reușit să depășească acest trist eveniment. Artistul a lăsat în urma sa multă durere, iar cei apropiați, încă simt o suferință profundă, încât cu greu pot vorbi despre acest subiect.

Citește și: Ionuţ Cercel nu îşi poate reveni după moartea tatălui său. Declaraţii emoţionante: „Voi fi din nou fericit, atunci când o să fim împreună”

Pentru Florin Cercel, tatăl său a fost un model, cel care l-a inspirat și l-a învățat ce este viața. Tocmai din această cauză, moartea tatălui său, Petrică Cercel a rămas o rană încă deschisă pentru acesta, care consideră că nu se va vindeca niciodată.

Florin Cercel a mărturisit pentru Antena Stars, că tatăl său este cea mai importantă persoană din viața lui, fiind ”Dumnezeul lui” și a subliniat că nu își dorește și nu poate să vorbească despre acest subiect care l-a marcat profund. Tânărul  artist nu a reușit să își găsească liniștea, cu toate că are alături p familie superbă, care îl susține și îl iubește.

Familia Cercel încă în doliu, la un jumate de la moartea lui Petrică Cercel

Acesta a mai explicat că după moartea tatălui său, toată viața sa s-a schimbat, iar acum reușește să se bucure mai mult de  lucrurile din jurul lui și să nu mai pună atât de mult preț pe bani.Totuși, Florin este norocos să aibă un copil care îl face să uite de greutățile care îl macină.

„Nu pot și nici nu voi putea să vorbesc despre tatăl meu, pentru că Petrică Cercel rămâne cel mai mare om pe această lume. Va rămâne legenda mea și puterea mea. Am spus că pentru mine a fost și va rămâne Dumnezeul meu, cea mai importantă persoană din viața mea. După necazul acesta cu tata, am învățat mai multe. Să pun mai mult preț pe viața mea, să mă bucur mai mult de familie, de mama, de frați, de fata mea, de soție”, a declarat Florin Cercel la Antena Stars.

Petrică Cercel a avut parte de probleme serioase de sănătate în ultima perioadă din viața sa, care s-au agravat în momentul în care a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Înainte cu câteva zile de tragedie, Ionuț Cercel anunța că starea de sănătate a tatălui său nu este una tocmai bună. Cu toate acestea, nimeni nu și-a pierdut speranța. Familia, apropiații, prietenii, dar și fanii manelistului s-au rugat până în ultima perioadă ca Petrică Cercel să se facă bine și să se întoarcă acasă. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Petrică Cercel, iar moartea manelistului a fost ca un trăznet în lumea showbiz-ului românesc

Citește și: Necaz mare în familia lui Leo de la Strehaia. Sora afaceristului a făcut anunțul