Ionuţ Cercel nu îşi poate reveni după moartea tatălui său. Declaraţii emoţionante: „Voi fi din nou fericit, atunci când o să fim împreună”

Ionuţ Cercel nu îşi poate reveni după moartea tatălui său. Pierderea cunoscutului manelist a şocat o ţară întreagă, pentru că s-a stins fulgerător, din cauza virusului Covid-19. La un an de la pierdere, fiul cel mic al artistului dezvăluie cum a fost toată această perioadă.

10 nov. 2022, 15:04
Ionuţ Cercel nu îşi poate reveni după moartea tatălui său. Declaraţii emoţionante: „Voi fi din nou fericit, atunci când o să fim împreună”
Ionuţ Cercel nu îşi poate reveni după moartea tatălui său

Ionuţ Cercel nu îşi poate reveni după moartea tatălui său. Pe 15 septembrie 2021, Petrică Cercel a trecut în neființă lăsând în urmă trei copii și o soție care l-au iubit și divinizat până la ultima suflare. Mezinul familiei povestește cu voce tremurândă cum își visează tatăl zilnic și cum primește sfaturi de la el, deși nu mai este fizic pe pământ alături de el.

Citeşte şi: Video! Cum arată mormântul lui Petrică Cercel la jumătate de an de la moartea artistului! Are un acordeon pe cruce şi un microfon pe cavou! Băieţii manelistului i-au ridicat un adevărat “mausoleu”

Ionuţ Cercel nu îşi poate reveni după moartea tatălui său

Da, de când s-a întâmplat, nu a existat nicio zi în care să nu fiu prezent. Da, mă ajută pentru că acolo îmi găsesc cumva o alinare, o liniște și mă duc zilnic (n.r. respiră cu greutate). Absolut tot îi spun. Atunci când mă pun să dorm, în continuare se ține obiceiul și-mi vine în vis.

Tatăl meu a fost un părinte special cu toți copiii lui, doar că eu fiind cel mai mic copil, probabil că a avut o slăbiciune pentru mine.

Durerea asta va fi veșnic pentru că tata pentru mine a însemnat totul și așa va rămâne sufletul meu până în momentul în care ne vom reîntâlni (n.r. cu vocea tremurândă). Ziua în care va decide Dumnezeu să fim iarăși împreună, atunci pot spune că voi fi din nou fericit.

Până atunci încerc să mă păcălesc de dragul și din iubirea pe care le-o port copiilor mei, mamei mele, fraților mei, soției mele. Și, din iubire pentru tata, încerc cumva să mă păcălesc pentru că știu că el n-ar fi vrut să mă vadă doar supărat și plângând. Doar că asta este mai greu și așa va fi până până când va decide Dumnezeu să ne întâlnim din nou. Da, durerea asta nu va trece niciodată„, a declarat Ionuţ Cercel, pentru Fanatik.ro.