Florin Cîţu a cerut ASF anchetarea oamenilor lui Liviu Dragnea

Publicat: Duminică, 05 Mai 2019 23:19 // Actualizat: Duminică, 05 Mai 2019 23:19 // Sursa: romaniatv.net

Florin Cîţu, senator PNL, a declarat că a cerut Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) o investigaţie pentru a vedea dacă oameni din anturajul lui Liviu Dragnea, Darius Vâlcov şi Eugen Teodorovici au beneficiat de pe urma mişcărilor pe piaţa de capital.

Florin Cîţu susţine că instituţiile statului răspund doar la comanda lui preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

"Dragnea, Valcov şi Teodorovici au dat OUG 114 pentru a beneficia personal din manipularea pieţei de capital? Imediat după aprobarea OUG 114 am cerut ASF, deşi ştiu ca este controlata direct de Dragnea, o investigatie pentru a vedea dacă există oameni din anturajul lui Dragnea / Vâlcov / Teodorovici care au beneficiat de pe urma mişcărilor pe piaţa de capital. Nu s-a întâmplat nimic", scrie Florin Cîţu pe contul de Facebook.

Senatorul PNL subliniază că i s-a spus că există dovezi clare în acest sens, iar el va intra în posesia acestor dovezi în următoarele zile şi le va face publice: "O dovadă este aceasta şi ASF trebuia URGENT să reacţioneze: 'Ar fi o greşeală ca ordonanţa să nu se dea. Dacă ordonanţa nu se dă, abia atunci ar putea fi acuzat Guvernul de manipularea bursei. (...) Probabil a fost o reacţie emoţională, probabil şi o presiune pe guvern: atenţie că se prăbuşeşte bursa. Nu se prăbuşeşte bursa, acţiunile îşi vor reveni, apropo, cred că e un foarte bun moment de investiţii în acţiunile care au scăzut. E o fluctuaţie normală' - Darius Vâlcov, consilier premier, 19.12.2018. Chiar dacă instituţiile statului acum răspund doar la comanda lui Dragnea, nu mă opresc aici".

Florin Cîţu a mai spus că nu mai este mult până când România devine liberală şi "atunci toţi vinovaţii vor răspunde. Inclusiv cei din ministere părtaşi la măsluirea datelor oficiale".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asf Darius Valcov Eugen Teodorovici Florin Citu Liviu Draghnea piaţă de capital
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H