Florin Cîţu a dezvăluit ce îşi doreşte de ziua lui: „Asta e ce vreau de la toată lumea”

Premierul Florin Cîţu a împlinit 9 de ani pe 1 aprilie şi a dezvăluit într-o intervenţie la radio ce cadou şi-ar dori de la români.

01 apr. 2021, 15:21
Florin Cîţu a dezvăluit ce îşi doreşte de ziua lui: „Asta e ce vreau de la toată lumea”

Florin Cîţu a spus miercuri dimineaţă că îşi doreşte ca toţi românii să se vaccineze, pentru că este singura şansă să scăpăm de pandemie şi să revenim la normalitate. Premierul a asigurat, în aceeaşi intervenţie, că va lua toate măsurile necesare pentru a accelera campania de vaccinare.

„Lucrurile au mers mult mai bine în România decât se aștepta oricine. Și din punct de vedere al pandemiei și din punct de vedere economic. Sunt optimist. Doar un singur lucru îmi doresc astăzi, să putem să ne vaccinăm toți cât mai repede. Asta este ce vreau de la toată lumea, să se vaccineze pentru doar așa putem să ieșim din perioada asta.

O să ieșim cu bine, o să vedeți că o să ieșim cu toții bine de aici. Trebuie măcar în perioada asta să fim atenți să respectăm minimele reguli pe care le avem, să accelerăm campania de vaccinare și vom fi bine cu toții, veți vedea.”, a spus Florin Cîțu la Digi FM.

Florin Cîţu: „Guvernul trebuie să lase specialiştii de la Cantacuzino să-şi facă treaba”

Florin Cîţu a fost prezent, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi de miniştrii Apărării şi Sănătăţii, la inaugurarea evenimentului „Centenarul Institutului Cantacuzino”, unde a ţinut şi un discurs în care a afirmat necesitatea depolitizării instituţiei.

„Dincolo de asigurarea resurselor necesare, cred că cel mai important sprijin pe care Guvernul îl poate da specialiştilor de la ‘Cantacuzino’ este să îi lase să îşi facă treaba. Să nu îi încurce cu decizii politice, să nu uite lecţia trecutului”, a declarat Cîţu, joi, la evenimentul de celebrare a 100 de ani de la înfiinţarea institutului medico-militar.

Premierul a mai spus că Institutul „Cantacuzino” va rămâne în prima linie de combatere a pandemiei, atât prin ceea ce face în prezent, dar şi prin capacitatea şi expertiza pe care o va pune în valoare în cadrul Mecanismului European de creştere a capacităţii de producţie a vaccinului împotriva COVID-19.

Citeşte şi: Pagina de Facebook a Tineretului USR, atacată de hackeri: „Să vedem cine mai râde acum, sexomarxiştilor trădători de neam”