Florin Cîţu, acuzaţii incendiare la adresa PSD: „Socialiştii şi extremiştii de stânga vor o mare NAŢIONALIZARE. Vor control total asupra resurselor din economie”

Senatorul PNL Florin Cîţu scrie joi că socialiştii şi extremiştii de stânga vor o mare NAŢIONALIZARE prin suprataxare şi suprareglementare şi îi acuză pe cei de la PSD că ”vor să omoare tot ce înseamnă sector privat şi să aibă control total asupra resurselor din economie”.

19 ian. 2023, 15:15
Florin Cîţu, acuzaţii incendiare la adresa PSD: „Socialiştii şi extremiştii de stânga vor o mare NAŢIONALIZARE. Vor control total asupra resurselor din economie”

Florin Cîţu, deşi fără vreo funcţie de conducere în PNL, după ce a fost înlăturat în doar câteva luni şi de la conducerea partidului, şi din funcţia de premier, îi asigură pe simpatizanţii liberali că partidul său nu va permite ca PSD să implementeze măsurile de suprataxare.

”Socialiştii şi extremiştii de stânga vor o mare NAŢIONALIZARE prin suprataxare şi suprareglementare. De un an de zile asistăm la cel mai agresiv atac al socialiştilor şi extremiştilor de stânga împotriva capitalului şi acumulării de capital (inclusiv capital uman). Doar în timpul comuniştilor, a dictaturilor Iliescu/Năstase sau a mineriadelor PSD-iste am mai văzut ceva similar”, scrie Florin Cîţu în postare.

Fostul premier arată că pentru Ciolacu şi socialiştii lui nu există pensii „nesimţite”, salarii şi sporuri în sectorul bugetar „nesimţite”.

Citeşte şi: Salariile românilor ar putea creşte după rotaţia premierilor. Adrian Câciu, ministrul Finanţelor: „Este o dezbatere pe care o vom avea”

”Nu. Pentru socialişti există doar profituri „nesimţite” în sectorul privat. Profituri care sunt suprataxate că să se plătească pensiile speciale, salariile şi sporurile din sectorul bugetar. Socialiştii şi extremiştii de stânga vor să omoare tot ce înseamnă sector privat şi să aibă control total asupra resurselor din economie. Nu-i vom lăsa. Ne vom lupta pentru libertate economică, pentru libertate individuală, pentru eliminarea barierelor în calea acumulării de capital, pentru eliminarea tuturor suprataxelor. Doar prin acumulare rapidă de capital putem să devenim o putere economică şi să fim respectaţi în UE”, declară senatorul PNL.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu cere taxă pe averile acumulate în crizele ultimilor ani: „S-au făcut profituri nesimţite”