Florin Cîţu, alături de fiica lui. Cum a fost fotografiat fostul premier

Florin Cîţu a fost fotografiat alături de fiica lui. Fostul premier este foarte discret când vine vorba despre viaţa personală, se cunosc puţine informaţii despre familia acestuia. Preşedintele PNL ar fi divorţat şi ar avea o fetiţă.

26 oct. 2021, 10:06
Florin Cîţu, alături de fiica lui. Cum a fost fotografiat fostul premier

Florin Cîţu, alături de fiica lui. Este de departe unul dintre cei mai disputaţi oameni politici din ultima vreme, însă despre viaţa personală se cunosc puţine lucruri.

Florin Cîţu, alături de fiica lui

Printre ele se numără faptul că fostul premier ar fi divorţat şi că ar avea o fetiţă. Recent, Florin Cîţu a fost fotografiat de Spynews.ro, alături de o tânără domnişorică, care ar fi fiica lui.

Florin Cîțu nu este singur, potrivit fostului ministru de Finanțe Eugen Orlando Teodorovici. Astfel, acesta a dezvăluit într-o emisiune TV, în care era invitat alături de Elena Calistru, că aceasta este actuala „doamnă Cîțu”.

Elena Calistru este un nume sonor în domeniul ONG-urilor, fiind fondatoarea Funky Citizens. Mai mult, cu toate c[ s-a scris foarte mult pe acest subiect, relația dintre cei doi nu a fost negată niciodată.

Președinte, ONG-istă cu vechime de peste 10 ani, coordonatoare și liant al întregii echipe, poster pentru implicare civică și membru fondator al asociației”, se prezintă Elena Calistru, pe site-ul asociației.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îl ironizează pe Cîţu, după întâlnirea cu Nicolae Ciucă: „Se pare că şi când eşti om mare poţi spune lucruri trăznite” VIDEO

Cine e Florin Cîţu

Florin Cîțu este născut pe 1 aprilie 1972 și este senator PNL din 2016.

El a absolvit în 1996 Grinnell College din SUA, specializarea economie/matematică, şi are un program doctoral completat, fără disertaţie, la Iowa State University.

Fostul premier a fost economist șef al ING. Anterior revenirii în România, Cîţu a mai lucrat ca economist la Banca Europeană de Investiţii (2003 – 2005) şi la Banca Centrală a Noii Zeelande (2001 – 2003).

În perioada 1997 – 2001, a fost lector la Iowa State University, în SUA. Ca limbi străine cunoscute, din CV reiese că vorbește engleză, franceză și italiană.


loading...