Marcel Ciolacu îl ironizează pe Cîţu, după întâlnirea cu Nicolae Ciucă: „Se pare că şi când eşti om mare poţi spune lucruri trăznite” VIDEO

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social-democrații nu pot negocia cu liberalii, dar sunt datori să negocieze cu premierul desemnat.

25 oct. 2021, 10:38
Marcel Ciolacu îl ironizează pe Cîţu, după întâlnirea cu Nicolae Ciucă: „Se pare că şi când eşti om mare poţi spune lucruri trăznite” VIDEO

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul central al partidului, că nu se pune problema în acest moment ca PSD să intre la guvernare şi nici nu au existat discuţii în acest sens şi a precizat că social-democraţii i-au trimis premierului desemnat, Nicolae Ciucă, lista cu cele zece măsuri care trebuie implementate imediat, urmând ca acesta să le arate programul de guvernare.

Gabriela Firea vrea funcţii pentru PSD în guvernul Ciucă: „Sigur că vom face propuneri, dacă vom fi în situaţia de a le face”
Marcel Ciolacu s-a referit şi la declaraţiile preşedintelui PNL Florin Cîţu, care spusese că partidul său nu poate negocia cu social-democraţii. ”Am discutat cu premierul desemnat căruia i-am trimis cele 10 priorități ale PSD și așteptăm să ne transmită programul său de guvernare, pe un termen cât mai scurt.

Nu avem, în acest moment, nicio discuție pentru ca PSD să intre la guvernare. Nu am avut nicio discuție.”, a spus Marcel Ciolacu.

Întrebat despre declarațiile lui Florin Cîțu, care a spus că nu poate negocia cu PSD, Ciolacu a spus că liderul PNL spune lucruri ”trăznite”.

”Una dintre emisiunile mele preferate era ”Copiii spun lucruri trăznite!”. Se pare că și când ești om mare poți spune lucruri trăznite, chiar și în această situație de criză.”, a spus Ciolacu.

Despre decizia PSD privind susţinerea Guvernului Ciucă, Marcel Ciolacu a spus: ”Am spus că e nevoie de un guvern stabil, momentan se discută despre un guvern minoritar, noi am spus că vorbim despre un guvern până la 1 febvruiarie, deja se aude că va fi un program de guvernare pe trei ani de zile. Haideţi să vedem programul”.

”Pe mine nu mă interesează nicio funcţie, nici la Cameră nici la Guvern, îmi e de ajuns funcţia de preşedinte al PSD”, a mai arătat Ciolacu, despre informaţiile privind preluarea preşedinţiei Camerei Deputaţilor de către PSD.

Virgil Guran, PNL: „Noi suntem acum la mână PSD, ce vor ei, aia se face”

Senatorul PNL Virgil Guran a declarat duminică seara, într-o intervenție la Antena 3, că liberalii sunt în momentul de față la mâna PSD.

„Eu am spus-o înainte de congres, o spun foarte deschis, indiferent că poate se supără unii colegi ai mei. Noi suntem la mâna PSD în momentul de faţă, ce vrea PSD, aia se va întâmpla, din păcate. Nu cred că există altă soluţie în momentul de faţă”, a spus Virgil Guran.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă se întâlneşte luni cu delegaţia USR pentru discuţii pe tema programului de guvernare