Florin Cîţu are susţinerea PNL. Rareş Bogdan: „Unii nu au privit cu atenţie în ultimele săptămâni ce înseamnă poziţia de premier!”

Rareș Bogdan susţine că Florin Cîţu are sprijinul PNL și că "unii" au uitat în ultimele săptămâni ce înseamnă poziția de premier.

14 apr. 2021, 16:50
Florin Cîţu are susţinerea PNL. Rareş Bogdan: „Unii nu au privit cu atenţie în ultimele săptămâni ce înseamnă poziţia de premier!”

Florin Cîţu are susţinerea PNL. Acesta spune că sunt necesare responsabilitatea şi „anularea tuturor orgoliilor”.

Florin Cîţu are susţinerea PNL. Rareş Bogdan: „Unii nu au privit cu atenţie în ultimele săptămâni ce înseamnă poziţia de premier!

„Am vorbit aseară cu premierul Citu, am văzut declarațiile făcute de Citu, Orban și Barna. E nevoie de responsabilitate, de anularea tuturor orgoliilor și e nevoie să înțelegem extrem de clar că PNL este partid responsabil, că guvernarea României este făcută într-un parteneriat cu președintele României și e important de știut cum funcționează un guvern și un premier.

Cred că în ultimele săptămâni unii nu au privit cu atenție ce înseamnă poziția de premier. Florin Citu se bucura în totalitate de sprijinul PNL.

Nu cred că USR-PLUS sta într-un om și cred că vor lasă orgoliul de-o parte. Este exclus un guvern minoritar, sau o alianță cu PSD, mergem înainte cu USR-PLUS”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că Vlad Voiculescu, revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, nu a înţeles ca în Guvern „se joaca in echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare”.

Florin Roman a scris miercuri pe Facebook, după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, afirmând că premierul Cîţu are toată susţinerea Partidului Naţional Liberal.

„Premierul Florin Cițu are toată susținerea PNL in decizia de a renunța la ministrul Sănătății, dar și la secretarul de stat, urmare a unui șir întreg de bâlbe ale celor doi.

Dl Voiculescu nu a înțeles ca in guvern se joaca in echipă, nu la individual compus, pe rețele de socializare.”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Roman adaugă că este dreptul colegilor de coaliţie să nominalizeze un nou ministru, menţionând însă că Nelu Tătatu a confirmat că ştie ce are de făcut şi a completat spunând că o guvernare responsabilă nu poate sta într-o singură persoană.

„Coaliția de dreapta merge mai departe. O țară și o guvernare responsabilă nu se împiedică într-o persoană, indiferent de numele ei. E important ca noul ministru propus sa fie instalat rapid, mai ales că pandemia încă face ravagii.

Este dreptul colegilor de coaliție de a nominaliza noul ministru, însă, ca părere personală, nu e timp de noi experiențe nefaste! Unul a confirmat ca știe ce are de făcut…Nelu Tătaru!”, a încheiat Roman.

Citeşte şi: Claudiu Năsui dă verdictul: Demiterea lui Vlad Voiculescu, o victoriei a mafiei din Sănătate! A câştigat din nou
 


loading...
Partenerii noștri