Florin Cîţu, atac devastator la Ludovic Orban: „Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie Votaţi PSD!”

În discursul susţinut sâmbătă, la Congresul PNL, Florin Cîțu a spus că el nu va purta niciodată o geacă pe care scrie: "Votați PSD!", făcând astfel referire la o poză cu Ludovic Orban și Liviu Dragnea.

25 sept. 2021, 13:18
Florin Cîţu, atac devastator la Ludovic Orban: „Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie Votaţi PSD!”

Florin Cîţu a afirmat că a început spălând vase în SUA ca să se întreţină în facultate, apoi a lucrat în bănci şi în sistemul privat. În discursul său premierul l-a atacat pe Ludovic Orban, subliniind: „Nu vă voi propune niciodată să facem din PNL o copie a PSD. Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”.

Cum aș putea când PSD este cel mai mare inamic al PNL? Pe mine nu o să mă vedeţi niciodată în ipostaza de a forţa o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern„.

Citeşte şi Haos la Congresul PNL, în momentul prezentării moţiunii de către Florin Cîţu. Premierul a fost huiduit şi i s-a cerut demisia, a intervenit Ludovic Orban

Poza la care a făcut referire Florin Cîţu a fost făcută în 2009.

Anul trecut, Ludovic Orban a vorbit despre poza în care îmbrăca geaca roșie. „Acele poze sunt făcute în 2009, după turul doi al alegerilor prezidențiale, când conducerea PSD a venit să mulțumească conducerii PNL, dl Crin Antonescu, cu care v-ați înțeles cînd ați pus bazele USL; nu cu mine. Și schimbul de geci a avut ca scop: președinții celor 2 partide, dl Antonescu mi-a cerut mie să ies la conferința de presă cu geaca roșie, și dl Geoană i-a cerut lui Dragnea să iasă îmbrăcat cu geaca galbenă. După ce am probat gecile, dl Dragnea a ieșit cu geaca galbenă, dar eu nu am ieșit la conferința de presă cu geaca roșie, pentru că mi-ar fi fost rușine tot restul vieții”, a spus Ludovic Orban.

Citeşte şi ALEGERI PNL 2021. Ziua cuţitelor lungi în PNL, Florin Cîţu şi Ludovic Orban se bat pentru „totul sau nimic”