Florin Cîţu: Ciolacu, Tăriceanu şi Ponta s-au purtat ca nişte criminali. Joacă poker cu vieţile românilor

Ministrul Finanţelor face acuzaţii dure la adresa opoziţiei. Florin Cîţu susţine că de vină pentru numărul mare de cazuri de coronavirus, cauzat de faptul că românii nu respectă regulile în această perioadă, sunt Marcel Ciolacu, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta. Ministrul îi acuză pe cei trei lideri de partid că joacă poker cu vieţile românilor. 

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 04:56
Florin Cîţu: Ciolacu, Tăriceanu şi Ponta s-au purtat ca nişte criminali. Joacă poker cu vieţile românilor

Ministrul Finanţelor susţine că puterea pe care opoziţia o are în Parlament a făcut să distrugă toate măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului. Florin Cîţu spune despre  Marcel Ciolacu, Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta că s-au purtat ca nişte criminali încă din perioada stării de urgenţă. 

„Puterea pe care o au în Parlament a făcut să distrugă toate măsurile pe care le-am luat. Au creat propaganda împotriva a ceea ce am făcut noi. Joacă poker cu viețile românilor. Ne izolează în Europa. Deja avem țări care ne spun că românii vor sta în carantină dacă merg acolo. S-au purtat ca niște criminali, Ciolacu, Tăriceanu, Ponta, încă din perioada stării de urgență”, a spus Florin Cîțu, la B1 TV.

Reamintim că miercuri, 8 iulie, România a înregistrat un număr record de cazuri noi de coronavirus într-o zi. Autorităţile au anunţat 555 de noi cazuri de îmbolnăvirea cu COVID-19 după efectuare a 13.147 de teste. Pe teritoriul României, au fost confirmate 30.175 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.284 au fost externate, dintre care 20.799 de pacienți vindecați și 1.485 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

În intervalul 07.07.2020 (10:00) – 08.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 18 decese (6 bărbați și 12 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Brașov, Dâmbovița, Galați, București, Prahova, Sălaj, Suceava și Vâlcea.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 6 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 3 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 7 decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

Citeşte şi Florin Cîţu, anunţ despre pensiile românilor: „Creşterea nu va avea nici o sursă de finanţare”