Florin Cîţu, din nou ţinta ironiilor românilor şi ale preşedintelui PSD Marcel Ciolacu după ce a întrebat cât va fi creşterea economică

Premierul Florin Cîţu a postat vineri o întrebare cu răspuns multiplu pe pagina sa de Facebook, referitoare la procentul creşterii economice a României pe al doilea semestru al anului.

30 iul. 2021, 22:46
Florin Cîţu, din nou ţinta ironiilor românilor şi ale preşedintelui PSD Marcel Ciolacu după ce a întrebat cât va fi creşterea economică

Cîţu a devenit imediat ţinta ironiilor internauţilor, care i-au adresat la rândul lor mai multe întrebări, dar i-au adus aminte şi că preţul energiei este la un maxim istoric, leul a atins minimul istoric în raport cu euro, iar preţul carburantului este de asemenea foarte ridicat.

În plus, sondajul premierului pare o întrebare capcană, deoarece el întreabă cât cred românii că va fi creşterea economică anuală în T2: 6%,12% sau 18%, deşi în urmă cu două săptămâni tot el spunea că anticipează o creştere economică de aproximativ 10%.

Cresterea economica

Marcel Ciolacu îl ironizează şi el pe Florin Cîţu

Replica PSD nu s-a lăsat mult aşteptată şi a venit chiar de la liderul social-democrat Marcel Ciolacu, care a postat o imagine identică cu cea publicată de Cîţu, dar cu altă întrebare şi variante de răspuns. Nu este pentru prima dată în ultimul timp când premierul Cîţu este ţinta ironiilor în comentariile la postările sale despre bunăstarea românilor.

Cresterea economica

„Asta nu o să vă întrebe niciodată Cîțu. Cu cât credeți că a scăzut nivelul de trai al românilor în guvernarea Cîțu?

A. -6%
B. -12%
C. -18%
D. Big time”, a scris Ciolacu.

Citeşte şi: Dan Barna, declarații halucinante în scandalul CFR: „Nu e nici prima, nici ultima dată. Trenul a ajuns până la urmă la destinație. Situația se poate repeta. Pentru mine subiectul e închis”