Florin Cîţu, felicitări adresate liberalilor din Tulcea pentru eliminarea din Senat a unui „spion rus”: „Aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău”

Aflat la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, premierul Florin Cîţu i-a felicitat pe liberalii tulceni pentru că au reuşit să elimine din Parlamentul României un senator despre care susţine că s-ar fi ocupat cu servicii de spionaj.

31 iul. 2021, 13:31
Florin Cîţu, felicitări adresate liberalilor din Tulcea pentru eliminarea din Senat a unui „spion rus”: „Aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău”

Premierul Florin Cîţu le-a mulţumit liberalilor tulceni pentru că au „salvat România de un spion rus„, făcând referire la un fost senator PSD de Tulcea, transmite News.ro

Florin Cîţu, despre presupusul spion rus: „Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău”

Trebuie să vă felicit pentru ceva special: dumneavoastră aţi salvat România. Aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte, foarte mult rău, senator de Tulcea şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo va face rău poate, dar unei singure companii, poate propriii bani şi-i va pierde. Dar felicitări, aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit şi pentru asta”, a susținut premierul în fața delegaţilor de la conferinţa de alegeri a PNL Tulcea, care are loc sâmbătă.

Citeste si Alegeri PNL Timişoara. Lupte corp la corp între susţinătorii cele două tabere. Forţele de ordine au intervenit. VIDEO

Cine este „spionul rus” la care a făcut referire premierul

Deşi premierul nu a pronunţat numele presupusului spion rus la care face referire, acesta este, cel mai probabil, Ion Ganea, despre care presa a scris că a fost ofiţer de informaţii în cadrul unui serviciu de contraspionaj în perioada fostei Securităţi dinainte de 1989.

În legislatura trecută, Tulcea a trimis în Senat doi reprezentanţi, ambii de la PSD. Unul dintre aceştia este fostul ministru de Finanţe Eugen Orlando Teodorovici, iar celălalt Ion Ganea, fost membru al UNNPR şi PMP.

Citeste si Florin Cîţu, din nou ţinta ironiilor românilor şi ale preşedintelui PSD Marcel Ciolacu după ce a întrebat cât va fi creşterea economică


loading...