Florin Cîțu îi face concurență lui Ludovic Orban şi dă startul unui nou PNDL: Vrem să rezolvăm partea de infrastructură din comune şi localităţi!

Florin Cîţu vine cu noi declaraţii, joi după-amiază. Premierul a declaratîntr-o conferință de presă la sediul Consiliului Județean Timiș, că va demara un program de finanțare prin bugetul de stat a construirii de drumuri comunale.

10 iun. 2021, 18:27
Florin Cîțu îi face concurență lui Ludovic Orban şi dă startul unui nou PNDL: Vrem să rezolvăm partea de infrastructură din comune şi localităţi!

Florin Cîțu îi face concurență lui Ludovic Orban şi dă startul unui nou PNDL. Hotărârea şefului de Guvern vine după ce liderul PNL Ludovic Orban a afirmat recent că este nevoie de PNDL 3. Cîțu și Orban candidează pentru șefia PNL la Congres și au nevoie de sprjinul aleșilor locali ai partidului.

Florin Cîțu îi face concurență lui Ludovic Orban şi dă startul unui nou PNDL. Anunţul făcut de premeir

„E o vizită foarte bună până acum. Acest mandat este definit sau axat pe investiţii, iar primul obiectiv pe care l-am avut aici e să vedem noul terminal al aeroportului. E un lucru bun că avem un terminal nou, ceea ce arată clar că Timişoara se dezvoltă că ăsta este semn. Am discutat despre un posibil proiect de dezvoltare a aeroportului şi ne gândim la componenta CARGO. Aveţi asigurarea mea că mă voi implica pentru ca acest proiect să devină viabil.

Citeşte şi: Guvernul loveşte primăriile după alegerile locale. Programul Naţional de Dezvoltare Locală ar putea fi suspendat pentru doi ani
Am fost foarte bucuros să merg la Universitate, cea care serbează azi 100 de ani. E spiritul acadmeic, a fost o discuţie foare bună. A fost discuţia şi despre PNRR, e un program important, o sursă de investiţii în România, PNRR reprezintă doar o parte. Mai avem o sursă de finanţare pe fonduri europene. M-am uitat la ce s-a investit. Am cerut colegilor mei să facă o analiză cu privire la investiţiile de până acum. Avem surse de finanţare pentru drumuri judeţene şi comunale, care nu au fost accesate. Când există infrastructură vin şi celelalte investiţii.

Vom demara un program de investiţii chiar pentru aceste drumuri. Întâietate vor avea localităţile care au apă şi canalizare. Le vom face prin buget. Structura acestor programe o vom face publică în perioada următoare. Vreau să felicit Timişoara pentru că e în top 5 în ceea ce priveşte campania de vaccinare. Nu trebuie să ne predăm. Nu ştim dacă a trecut sau nu pandemia.”, a spus Florin Cîţu.

Citeşte şi: Cum vrea Ludovic Orban să câştige inima primarilor liberali. Preşedintele PNL vine cu promisiuni: Este o necesitate lansarea PNDL 3!