Florin Cîţu l-a dat AFARĂ pe președintele ANSVSA

Robert-Viorel Chioveanu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al ANSVSA de către premierul interimar. Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

17 nov. 2021, 21:56
Florin Cîţu l-a dat AFARĂ pe președintele ANSVSA

Robert-Viorel Chioveanu a fost eliberat din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), printr-o decizie a prim-ministrului interimar Florin Cîţu.

Decizia a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial: ”Articol unic. — La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Robert-Viorel Chioveanu se eliberează din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor”, este decizia publicată în Monitorul Oficial.

Robert-Viorel Chioveanu fusese numit în funcţie de Ludovic Orban şi era un apropiat de fostul lider al PNL.

Florin Cîţu se contrazice: „Orice liberal poate fi propunerea de premier a PNL / Avem decizia Consiliului Naţional care spune clar că premier din partea PNL este preşedintele partidului / Noi l-am propus pe Rafila”

Este a doua demitere de răsunet de miercuri. Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă a anunţat, miercuri, printr-o postare pe Facebook, că a fost schimbat din funcţie directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, cel care s-a luptat cu ”cartelul de la metrou.

Ştefan Paraschiv, directorul Metrorex care a demolat chioşcurile cu ranga, revocat din funcţie după opt luni

Drulă acuză PNL-ul că nu vrea să lupte mafia din subteran, pentru că, ”atât ei cât şi PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani”. Potrivit clubferoviar.ro, Ştefan Paraschiv a fost revocat din funcţia de director general al Metrorex de către Consiliul de Administraţie, în locul lui fiind desemnat Laurenţiu Gabriel Truşcă, un manager provenit din afacerile cu petrol.

”PNL l-a dat afară pe Ştefan Paraschiv, omul care a pus “ranga” pe cartelul de la metrou De ce să se lupte PNL cu mafia din subteran? Şi ei, şi PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Aşa că l-au schimbat din funcţie pe directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv”, a scris Cătălin Drulă, citat de News.ro.