Florin Cîţu l-a numit pe Tiberiu Horaţiu Gorun în funcţia de secretar general al guvernului

Tiberiu Horaţiu Gorun a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu publicată, luni, în Monitorul Oficial. Anterior, Tiberiu Horaţiu Gorun a deţinut funcţia de secretar general adjunct al Ministerului Finanţelor.

02 feb. 2021, 08:55
Florin Cîţu l-a numit pe Tiberiu Horaţiu Gorun în funcţia de secretar general al guvernului

Florin Cîţu l-a eliberat din funcţie, printr-o altă decizie, pe Dragoş Condrea, cel care ocupase până acum postul de secretar general al guvernului, ambele decizii fiind publicate în monitorul oficial.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că marţi, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, va fi luată decizia cu privire modul de desfăşurare a cursurilor şcolare începând din 8 februarie.

„Vom avea mâine toate informaţiile şi pe baza acestor informaţii vom lua decizia. Nu pot să mă antepronunţ. Până mâine vom avea mai multe informaţii. Din ce vedem, evoluţia este constantă, nu avem o îmbunătăţire fantastică de acum două săptămâni, dar nu avem nicio înrăutăţire, deci suntem oarecum pe un platou. Dacă până mâine vor apărea şi alte informaţii, vom vedea ce decizie luăm împreună cu domnul preşedinte în ceea ce priveşte şcolile”, a declarat Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL de luni.

Florin Cîţu a subliniat că prioritatea o reprezintă siguranţa în şcoli

„Am avut o discuţie şi am văzut că deja ministrul Educaţiei a ieşit şi a explicat care sunt numărul de autorizaţii, avize. Există o diferenţă între autorizaţii şi avize. Trebuie să găsim o formulă să funcţionăm. Nu poţi să construieşti peste noapte nici spitale, nici şcoli, dar, în acelaşi timp, trebuie să găsim cele mai bune modalităţi prin care oamenii să fie în siguranţă atât în şcoli, cât şi în spitale. În momentul acesta, asta este, de fapt, prioritatea: cu ce avem să ne asigurăm că sunt în siguranţă acolo”, a explicat prim-ministrul.

Citeşte şi: Rectorul SNSPA Remus Pricopie, anunţ surprinzător despre ministrul Sănătăţii: Nu este medic! E greu de crezut că entuziasmul ar putea înlocui 10 ani în domeniul medical


loading...
Partenerii noștri