Florin Cîţu: Parlamentul toxic vrea să resusciteze OUG 114

Ministrul demis al Finanţelor Publice, Florin Cîţu a atras atenţia, la Conferinţa de alegeri a PNL Bucureşti, asupra faptului că majoritatea parlamentară ar încerca să modifice din nou Ordonanţa 114, modificată prin decizie a Guvernului Ludovic Orban.

RomaniaTV.net
08 feb. 2020, 10:34
Florin Cîţu: Parlamentul toxic vrea să resusciteze OUG 114

„În acest moment Ordonanţa 114 pe care am corectat-o foarte greu este pe punctul de a fi resuscitată de acest Parlament toxic”, a afirmat Cîţu sâmbătă, în faţa liberalilor reuniţi pentru alegerea conducerii PNL Bucureşti.

De altfel, Cîţu a anunţat, încă de vineri, că PSD ar vrea să resusciteze OUG 114/2018, ordonanţa care a „destabilizat economia României”, iar anticipatele reprezintă, în acest context, o soluţie pentru a schimba majoritatea parlamentară.

„Trebuie sa-i oprim! PSD vrea să respingă OUG1/2020 în Parlament! De ce? Simplu. Prin aceasta ordonanţă le-am îngheţat salariile şi sunt DISPERAŢI. Nu-i interesează stabilitea economica a României, este vorba doar despre buzunarul lor! Vor salarii mai mari cu orice preţ. Credeţi că le merita?”, a scris Cîţu, pe pagina sa de Facebook.

El a atras atenţia că resuscitarea OUG 114 ar avea efecte negative majore asupra economiei. Totodată, el consideră că alegerile anticipate ar reprezenta o soluţie în acest caz pentru că ar schimba majoritatea parlamentară.