Florin Dumitrescu, dezvăluiri incendiare despre adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a plecat de la „Chefi la cuțite”

Majoritatea fanilor Ginei Pistol și ai emisiunii „Chefi la cuțite” s-au întrebat care este motivul pentru care frumoasa prezentatoare a renunțat la colaborarea cu Antena 1.

14 iun. 2023, 11:15
Florin Dumitrescu, dezvăluiri incendiare despre adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a plecat de la „Chefi la cuțite”
Florin Dumitrescu, dezvăluiri incendiare despre adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a plecat de

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au fost total uimiți în momentul în care Gina Pistol și-a anunțat retragerea de la TV. Sezonul 11 al emisiunii este ultimul în care aceasta va participa în calitate de prezentator. Multe persoane s-au întrebat care este adevăratul motiv pentru care vedeta a luat această decizie. Șocul a venit în contextul în care se știe că aceasta era foarte apreciată la locul de muncă, iar colaborarea cu Antena 1 era una extrem de bună.

Citește și: Gina Pistol și Smiley au plecat în luna de miere. Cât costă o noapte cazare la resortul de lux din sudul Franței

Florin Dumitrescu a dat din casă tot și povestit tot adevărul despre plecarea Gine Pistol de la Chefi la Cuțite. Cunoscutul bucătar, care se află în juriul emisiunii culinare, a pus în discuție acest subict. Conform acestuia, Gina Pistol a luat decizia de a se retrage de pe platourile de filmare din cauza faptului că a hotărât să pună familia pe primul loc. Aceasta își dorește ă petreacă mai mult timp cu fiica sa.

Gina Pistol are nevoie de o pauză

Florin Dumitrescu e explicat că empatizează cu decizia Ginei Pistol, deoarece este de părere că indiferent situație familia trebuie să fie pe primul loc. Prezentatoarea TV are timp acum să se bucure de liniște și de o viața de familie mai calitativă, dat fiind că are mai mult timp pentru ea.

„Alegerea Ginei este și a fost întotdeauna familia pe primul loc, ceea ce mi se pare cel mai sănătos lucru de făcut întotdeauna: familia pe primul loc, pentru că sunt foarte mulți oameni care au avut altă mentalitate și au regretat după aceea. Programul de filmări este într-adevăr foarte agresiv și în momentul în care Ginei îi creștea fetița acasă fără să o vadă, bineînțeles că a trebuit să ia această decizie, decizie pe care noi am respectat-o. Ea e bine, e fericită, înseamnă că și noi putem să fim bine și fericiți.”, a transmis Florin Dumitrescu pentru playtech.ro

Mai mult de atât, Florin Dumitrescu a dezvăluit că  în ciuda faptului că Gina Pistol nu mai este prezentatoarea emisiunii, prietenia dintre ei nu s-a încheiat. Aceasta a păstrat o relație foarte bună cu cei care au fost colegii ei pe parcursul colaborării cu Antena 1. Aceștia contiună să se ajute reciproc, iar celebrul bucătar este de părere că prietenia este una eternă.

„S-au legat niște prietenii, prietenii pe care nu au cum să le rupă nimic până la urmă. Că Gina nu mai este prezentatoare la Chefi la cuțite, nu înseamnă că nu mai suntem prieteni. Suntem prieteni în continuare. Dacă avem nevoie de ceva de la Gina sau Gina are nevoie de ceva de la noi, întotdeauna suntem acolo.”, a mai explicat Florin Dumitrescu.

Citește și: Gina Pistol suferă de o boală cumplită. Vedeta este la un pas de a ajunge pe masa de operație