Gina Pistol și Smiley au plecat în luna de miere. Cât costă o noapte cazare la resortul de lux din sudul Franței

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit, iar acum au plecat în luna de miere. Și-au ales o destinație din sudul Franței, unde petrec zece zile într-un resort de lux. Plătesc o sumă uriașă de bani, dar și destinația e uluitoare.

05 iun. 2023, 19:04

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o nuntă de vis. Au petrecut alături de cele mai dragi persoane din viața lor, iar totul a decurs exact conform planului. Au strălucit în ținutele superbe pe care le-au ales, s-au bucurat de muzică bună și de prezența celor dragi. A fost un eveniment foarte reușit, iar acum au plecat în luna de miere.

Citește și Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. „Aştept cu nerăbdare!”

Cei doi tineri proaspăt căsătoriți s-au urcat în avion chiar luni dimineața și au aterizat în sudul Franței. Au ales să petreacă această vacanță singuri și au lăsat-o pe Josephine acasă, în România, cu bunicii. Vor pleca, totuși, în această vacanță de vară și cu cea mică într-o altă destinație de vis.

„O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și Josephine vara asta, sper să apucăm”, a spus Smiley după nuntă.

Citește și Care este, de fapt, meseria lui Smiley. Nu are legătură cu muzica. Nimeni nu bănuiește ce studii a urmat artistul

Cât costă o noapte de cazare la resortul unde Smiley și Gina își petrec luna de miere

Smiley și Gina au postat deja câteva fotografii din locația aleasă, cu peisajul, natura și arhitectura. Ei au dezvăluit după nuntă că această vacanță a fost un cadou din partea nașilor. Cei doi stau într-un resort de cinci stele care se numește Domaine du mas de pierre. Pentru o singură noapte de cazare prețurile pornesc de la 297.00 de euro pentru o suită superioară cu un singur pat, iar 891.00 sunt pentru o suită specială unde sunt incluse mai multe facilități. În această sumă e inclusă o cadă cu hidromasaj și terasa care dă spre curtea interioară, unde peisajul e de poveste.