Gina Pistol suferă de o boală cumplită. Vedeta este la un pas de a ajunge pe masa de operație

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase și apreciate femeii din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, vedeta a știut cum să strălucească în lumina reflectoarelor, însă în spatele zâmbetului său larg aceasta ascunde de foarte mult timp o boală tot mai răspândită în România.

04 iun. 2023, 23:39
Gina Pistol suferă de o boală cumplită. Vedeta este la un pas de a ajunge pe masa de operație
Gina Pistol suferă de o boală cumplită. Vedeta este la un pas de a ajunge pe masa de operație

Gina Pistol suferă de o boală cumplită. Deși, Gina Pistol nu a vorbit niciodată despre problemele sale de sănătate, în spațiul public au început să circule tot felul de informații despre boala de care suferă.

Citește și Ce cadou generos au primit Smiley şi Gina Pistol de la naşii lor. „Aştept cu nerăbdare!”

Gina Pistol suferă de o boală cumplită

Se pare că boala de care suferă Gina Pistol s-a agravat după ce a născut-o pe micuța Josephine, iar din cauza durerilor mari pe care le are vedeta riscă să ajungă pe masa de operație.

”Ea se luptă de câțiva ani cu durerile de spate, dar după sarcină a început să aibă dureri insuportabile. Săraca, nici medicamente nu a putut lua cât timp a alăptat, a fost nevoită să trăiască în chinuri. Are o hernie cervicală ce va necesita operație la un moment dat. Acum, însă, Gina se menajează pe cât de mult poate, nu mai ridică deloc greutati, face niște exerciții pentru întărirea coloanei, mai ia medicamente, stă mai mult întinsă, se încalță din ce în ce mai rar pe tocuri. Vă dați seama ce dureri avea când trebuia să stea la emisiune câte 12-14 ore cocoțată pe tocuri?”, au dezvăluit surse apropiate Ginei Pistol pentru CANCAN.ro.

În urmă cu doi ani, Gina Pistol mărturisea că în ultimul timp s-a confruntat cu niște dureri de cap îngrozitoare despre care credea că sunt migrene, însă după ce a mers la medic ea a aflat ce se ascundea de fapt, în spatele acestora.

Inițial, blondina a crezut că se luptă cu o migrenă cumplită, dar o vizită la medic a deslușit misterul durerilor teribile de cap.

“Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta, recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap. Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, le-a transmis Gina Pistol fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Citește și Numele pe care îl va purta Gina Pistol, după căsătoria cu Smiley. Cum a justificat decizia: ”Un numerolog a zis că așa e bine”