Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”

Florin Dumitrescu, cunoscut pentru prezența sa în emisiunea "Chefi la cuțite", se află în centrul atenției din nou, de această dată pentru un gest impresionant față de soția sa, Cristina. În ciuda zvonurilor care circulă despre o presupusă despărțire, bucătarul a făcut un gest de dragoste remarcabil, achiziționând un cadou de lux în valoare de 5.200 de euro.

27 feb. 2024, 16:49
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: "Dumnezeu e sus și vede!"

Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Recent, au apărut speculații privind starea relației dintre Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina. Cu toate acestea, celebrul bucătar a ales să răspundă acestor zvonuri printr-un gest impresionant, achiziționând un cadou de 5.200 de euro pentru soția sa.

„Mă duc să îi iau cadoul Cristinei pentru 14 februarie, 24 februarie, 1 martie, 8 martie și 1 iunie. Un singur cadou pentru toate. Dacă mă chinui puțin includ și ziua ei de naștere!”, a postat bucătarul la prima oră a dimineții. Ulterior, a dezvăluit că i-a cumpărat soției sale un ceas care costă 5.200 de euro. „Babe, să îl porți cu drag! M-a atras culoarea, mi-a adus aminte de verile petrecute în linişte la malul mării!”.

Citeşte şi: Bogdan de la Ploieşti şi-a îngrijorat fanii. Manelistul s-a filmat pe patul de spital VIDEO

Deși speculațiile despre divorț au creat un val de întrebări în mediul online, cei doi par să își întărească legătura și să rămână uniți în fața oricăror provocări, scrie Viva!. Ba, mai mult, s-au amuzat pe această temă într-o discuţie făcută publică în meciul online.

Florin: Cristina, tu știai că am divorțat noi doi?

Cristina: n.r – râde.

Florin: Am divorțat.

Cristina: Când?

Florin: Nu știu.

Cristina: Ai visat asta?

Florin: Nu am visat, am privit că pe TikTok zice lumea că am divorțat, dacă ne-am certat pe pârtie, știi.

Cristina: A, ne-am certat și pe pârtie?

Florin: Da.

Cristina: Când ne-am certat?

Florin: Și știi că ai probleme cu alcoolul?

Cristina: Eu? Că nu beau alcool.

Florin: Cred că ăsta era și motivul pentru care am divorțat, că ai tu probleme cu alcoolul și după divorț ai plecat la discotecă.

Cristina: Am plecat eu la discotecă? În care discotecă?

Florin: Nu știu că n-au contenit să spună și în ce discotecă ai fost și cu cine (…), a fost o parte din discuția celor doi pe care au făcut-o publică pe contul de Instagram al lui Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, văzută goală, în toată splendoarea, de bărbații României. Ce reacție a avut Tavi Clonda: „E un vis împlinit”

La final, Florin Dumitrescu a ținut neapărat să le transmită și un mesaj celor care au răspândit zvonurile despre el și soția sa: „Dumnezeu e sus și vede!”.