Florin Dumitrescu, răsfăț cu familia într-o locație de lux. Cât costă o noapte de cazare la pensiunea preferată de celebrul bucătar

Florin Dumitrescu și-a luat familia și a plecat într-o vacanță superbă în țară. Celebrul bucătar vrea cele mai bune condiții, astfel că o noapte de cazare într-una din locațiile preferate de acesta costă o mică avere.

07 sept. 2023, 21:29
Florin Dumitrescu, răsfăț cu familia într-o locație de lux. Cât costă o noapte de cazare la pensiunea preferată de celebrul bucătar

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și pasionați bucătari din țară. Ce iese din mâinile lui poate fi considerat chiar artă, dar după multă muncă, este nevoie și de puțină relaxare. Celebrul chef și-a luat soția și copiii și a plecat în vacanță. Dar nu în destinații exotice, cum ar crede unii, ci chiar la noi în țară, unde are câteva destinații pe care pur si simplu le adoră și revine cu drag de fiecare dată.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, critică dură la adresa clienților din restaurantul său: „Oamenii vin la tine să-ți arate că nu te pricepi”

Florin Dumitrescu, vacanță cu familia într-o pensiune de lux

Bucătarul-vedetă nu face rabat de la momentele de relaxare, dar niciodată nu pleacă în vacanță fără „fetele lui”, așa cum le spune soției și fiicelor sale. De această dată au ales plaiurile mioritice, deși cei patru alegeau, de obicei, destinații mai îndepărtate de țară. Florin Dumitrescu și partenera sa de viață au ales o locație de vis, cu care s-au și lăudat în mediul online. Atât de încântați au fost de cazare, încât nu s-au ferit să le recomande și fanilor să facă o ascapadă în această zonă. Locația aleasă se numește Moon Resorts și este situată atât în Bușteni, cât și în Comarnic. Aici, prețurile încep de la 1.400 de lei pe noapte pentru o familie formată din doi adulți și doi copii.

Florin Dumitrescu, răsfăț cu familia într-o locație de lux. Cât costă o noapte de cazare la pensiunea preferată de celebrul bucătar

La începutul lunii august, Florin Dumitrescu a petrecut un sejur și în Grecia, însă nu a venit cu păreri prea bune de acolo. Obișnuit cu plaje libere, curate și liniște, bucătarul s-a întors cu un gust amar când a observat că nimic din ce era odată nu se mai regăsește acum în Grecia. Sătul de zgomotul produs de muzica pe care o ascultau alți oameni la plajă, Florin Dumitrescu s-a plâns pe rețelele de socializare de gălăgia pe care trebuie să o accepte în vacanța, unde s-a dus pentru a se odihni și pentru a-și încărca bateriile.

„Nu înțeleg, nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă și să asculți muzică de club. Dincolo de faptul că poate nu apreciez eu muzica electro, dar nu îi văd sensul pe plajă. Bumţi bumți și nu te auzi om cu om. Pe unde mai pui că e battle între dj și de la 2 plaje care pune mai tare și mai haoseală. Uuuu, baby, se vede că am îmbătrânit. Cam așa arată bătrânu’ care ar trage siguranța de la dj desk. Cu toate scuzele de rigoare prietenilor mei dj, dar bah, băiatule, suntem pe plajă, nici valurile nu se aud”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, strigăt de ajutor în mediul online. Juratul de la Chefi la cuțite a devenit victima escrocilor cibernetici: „Nu v-aș cere vreodată bani”