Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, melancolici după Chefi la cuțite: „Îmi aduc aminte de amuletă”

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, melancolici după Chefi la cuțite. Cei trei bucătari care au făcut furori la emisiunea culinară de la Antena 1 se află în plin proces cu trustul, după ce au renunțat să mai meargă la filmări.

01 mart. 2024, 10:51
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, melancolici după Chefi la cuțite: „Îmi aduc aminte de amuletă”
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, melancolici după Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, melancolici după Chefi la cuțite. Pe data de 22 februarie, Florin Dumitrescu a făcut o serie de declarații în care a spus că nu-i vine să creadă prin ce trece. Antena 1 le cere chefilor un milion și jumătate de euro pentru că și-au dat demisia.

Citește și: Cum își câștigă existența Florin Dumitrescu după renunțarea la Chefi la Cuțite. Clienții s-au declarat nemulțumiți: „Pentru ce am plătit? Doar pentru nume?”

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, melancolici după Chefi la cuțite

Recent, pe rețelele sociale, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le-au arătat fanilor că au rămas împreună, chiar dacă au mari obstacole. Scărlătescu a recunoscut chiar că îi este dor de amuleta de la Chefi la cuțite, în timp ce pregăteau platouri savuroase.

„Florin Dumitrescu: Ce faci mă cu penseta în mână?

Cătălin Scărlătescu: Îmi aduc aminte de amuletă.

Florin Dumitrescu: Ce faci cu penseta în mână? Faci artă în farfurie?

Cătălin Scărlătescu: Îți arăt eu marfă”, este o parte din dialogul celor doi.

Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și-a făcut curaj să vorbească în fața a milioane de români despre episodul plecării din cadrul show-ului. El a spus că se confruntă că două procese pe rol din partea avocaților și nu știe care va fi deznodământul.

Sunt foarte multe chestii de clarificat și multe aspecte pe care nu le pot clarifica, de altfel, fără să fiu acuzat după aceea de cine știe ce. Și în condițiile în care ne aflăm acum, în condițiile în care mă aflu acum cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați – cred că nici amenințare nu pot să le numesc: cu notificările pe care le primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat…

Da, e sensibilă povestea. Nu știu cum să fac legătura cu toate articolele negative din presă din ultima perioadă și cu toate conturile de TikTok care mă dau divorțat de familie și în care apar tot felul de probleme personale care nici măcar nu sunt reale, de altfel, cu situația în care ne aflăm.

Adică nici nu știu: am voie, sau nu am voie să fac acest filmuleț, să-l postez, să-l fac public? Mi se pare că e așa, într-o zonă super gri. Eu, ca persoană publică sau privată, nu contează, eu ca persoană mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract.

E un pic dubios, și un pic cam greu de dus, dar ca să știți, măcar să înțelegeți situația în care trec prin acest moment: am două procese pe rol în civil, pentru, să spunem așa, interpretarea unor cauze din contract, interpretare pe care o va decide judecătorul de partea cui e dreptatea: de partea angajatorului, sau de partea mea.

Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc cu libertate și cu ușurință să spun despre ce e vorba și cum stau lucrurile, de fapt – nu am voie să fac asta. Nu pot nici să reacționez public la bățul băgat prin gard de diverși oameni sau diverse articole, n-am cum.

Bă, dar începe să deranjeze un pic. De-aia zic că Dumnezeu e sus și vede, și tot răul ăsta pe care-l fac unii oameni, și tot răul ăsta gratuit, și prin simplă răzbunare, la un moment dat se va întoarce împotriva lor”, și-a început Florin Dumitrescu mărturisirile, prin intermediul clipului de pe Instagram.