Doliu la „Chefi la Cuțite”! A murit una dintre cele mai iubite concurente: „Nu îmi vine să cred că aici este sfârșitul”

Bunica Cristina, cea care a făcut senzație la Chefi la Cuțite, alături de Rawi Srouji, s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani. Mesajul emoționant transmis de fostul concurent din sezonul 9.

26 ian. 2024, 12:28
Doliu la „Chefi la Cuțite”! A murit una dintre cele mai iubite concurente: „Nu îmi vine să cred că aici este sfârșitul”
Doliu la „Chefi la Cuțite”! A murit una dintre cele mai iubite concurente: „Nu îmi vine să cred că aici este sfârșitul”

Rawi Srouji a fost participant în sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite, însă nu a venit singur în etapa de preselecții, ci a fost însoțit de bunica Cristina, o vecină cu care a legat o relație specială extrem de specială. Din păcate, aceasta a încetat din viață la vârsta de 88 de ani.

Citește și: Imagini din culisele Chefi la cuțite. Un alai de hornari a mers să alunge ghinionul sezonului cu numărul 13: „Este foarte greu să jurizezi, să bagi de vină și să dai note”

În timpul participării lor în emisiune, Rawi Srouji și bunica Cristina au reușit să atragă atenția nu doar prin abilitățile lor culinare, ci și prin videoclipurile virale pe TikTok și numărul mare de urmăritori pe care l-au câștigat. Această expunere mediatică a contribuit la creșterea popularității lor în rândul telespectatorilor.

După încheierea sezonului, Rawi Srouji a continuat să împărtășească momente de viață alături de bunica Cristina pe platformele de socializare. Cu toate acestea, recent, el a postat un videoclip emoționant în care a dezvăluit că bunica Cristina a decedat, la vârsta de 88 de ani. Această pierdere a lăsat un gol imens în inima fostului concurent, iar admiratorii lor au acum o compasiune uriașa față de această tragedie.

„Draga mea Cristina, nu îmi vine să cred că aici este sfârșitul. Mereu ai fost persoana mea favorită cu sufletul cel mai frumos. Te iubesc până la infinit. 24.1.2024”, a scris Rawi Srouji, pe TikTok.

Rawi Srouji s-a născut în Israel, dar de ani buni este stabilit în România, mai exact în Cluj. Acolo avea să o cunoască pe bunica Cristina, cea care i-a fost și vecină. Întâmplarea face astfel încât, la scurt timp după ce a ajuns în țara noastră, tânărul a mers să plătească niște facturi la apă și nu știa deloc limba română, iar femeia nu înțelegea română. Timpul a trecut, dar în timp au ajuns să devină prieteni, legătură care le-a adus și succesul pe TikTok.

Tânărul a reușit să învețe limba română, iar bunica Cristina i-a fost printre primele persoane care i-a fost alături după ce s-a stabilit în țara noastră și l-a ajutat să se adapteze la stilul de viață din țara noastră și să simtă ca face parte din comunitate.

@rawisroujiDraga mea Cristina,, nu imi vine sa cred ca aici este sfarsitul. Mereu vru fi favorita mea persoana cu sufletul cel mai frumos! Te iubesc pana la infinit 💔 24.1.2024

♬ Sad Scene BGM Piano Instrument(313618) – HomeMadeGarbage

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, pe patul de spital! Ce a pățit fostul jurat de la „Chefi la cuțite”