Cum își câștigă existența Florin Dumitrescu după renunțarea la Chefi la Cuțite. Clienții s-au declarat nemulțumiți: „Pentru ce am plătit? Doar pentru nume?”

Brunch-ul organizat de Florin Dumitrescu nu a avut prea mare succes, ba chiar a avut parte de persoane nemulțumite.

06 feb. 2024, 11:41
Cum își câștigă existența Florin Dumitrescu după renunțarea la Chefi la Cuțite. Clienții s-au declarat nemulțumiți: „Pentru ce am plătit? Doar pentru nume?”

O femeie din Cluj-Napoca a dezvăluit că a dat o mulțime de bani pentru a participa la un brunch cu Florin Dumitrescu și a fost foarte dezamăgită de cum a decurs totul. „În concluzie, pentru ce am plătit? Doar pentru nume? Ma așteptam la mai multă interacțiune”, a spus ea.

Citește și Delia și-a pariat toți banii pe Oana Matache și Radu Siffredi. Ce părere are despre participarea la Power Couple: „Știu că nu sunt limite, că sunt nebuni”

Florin Dumitrescu a pregătit, weekend-ul trecut, un brunch în parteneriat cu Restaurantul Stejarii. Nu tuturor le-a plăcut experiența. Femeia dezamăgită spune că nici nu crede că mâncare a fost pregătită de el. „Am fost prezenți acolo. Prețul a fost mare, 400 lei/persoană doar pentru mâncare și 200 de lei/ copil (între 6 și 12 ani) cu promisiunea că cei mici vor beneficia de entarteinment. Nu pot spune că mă dau banii afară din casă, dar pentru că eram mare fană chef, am strâns suma de bani. Fiind imaginea lui și un brunch organizat de el, mă așteptam să vină și pe la mesele celor care au plătit pentru a-l întâlni. În schimb, cheful a fost intersat doar de cunoștințe sau să stea cu familia la masă. Așa că, am dat bani ca să-l văd de la distanță, că mâncarea nu cred că a fost gătită de el”, a mai spus clienta.

„Pentru ce am plătit? Doar pentru nume?”

„Locul de joacă există, într-adevăr, dar nu se ocupă nimeni acolo, copiii alergau printre picioarele noastre, se băgau sub mese și întotdeauna trebuia să fii atent să nu-i lovești. Acest lucru m-a determinat să-mi țin copilul la masă timp de 4 ore. Pentru că eram cu mașina, eu am comandat limonada. Prima limonada venea într-un pahar mare, iar dacă comandai o a doua, venea într-un pahar mai mic, deși prețul era același.

În concluzie, pentru ce am plătit? Doar pentru nume? Ma așteptam la mai multă interacțiune pentru banii ăștia. La final nota a fost destul de piperată, pentru că s-a adaugat și bautura care nu era ieftină deloc. Auzisem că așa sunt genul acesta de evenimente, o vedetă face reclamă, se plimba pe acolo, dar atat, nimic mai mult”, a concluzionat clienta.

Ce face Florin Dumitrescu după ce a renunțat la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu, alături de ceilalți chefi, Sorin Bontea, Cătălin Dumitrescu, au renunțat să mai facă parte din Chefi la Cuțite, cu doar puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon. Motivul invocat de ei a fost oboseala acumulată din cauza filmărilor, deși avuseseră luni de zile pauză.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă Adriana Zidaru. Tânăra vedetă de pe TikTok a locuit într-un canal

Mulți fani ai lui Florin Dumitrescu se întreabă tot mai des de ce nu cheful nu-și deschide propriul lui restaurant.

„Eu de ce nu îmi fac cârciumă în momentul ăsta? Eu nu îmi fac cârciumă pentru că tu, ca și client, nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, să te așezi la masă, să te lași purtat de ospătari, de bucătari, de service, de ambient, de tot ce se întâmplă acolo, să te lași purtat de val și la final să zici ce experiență ai avut. Nu! Tu vii la cârciumă să epatezi. 2 – să mănânci de foame, 3 – să te faci văzut, 4 – că e mișto să fii pe acolo”, a explicat Florin Dumitrescu.