Florin Dumitrescu, tătic pentru a treia oară? Ce a declarat soția vedetei de la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu e posibil să ajungă tătic pentru a treia oară, după ce soția lui, Cristina, a făcut niște declarații care au pus fanii pe gânduri.

17 mai 2021, 16:03
Florin Dumitrescu, tătic pentru a treia oară? Ce a declarat soția vedetei de la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu, îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite”, s-a putea să ajungă tătic pentru a treia oară. Soția vedetei, Cristina, a decis să răspundă unei sesiuni de întrebări din partea urmăritorilor ei de pe contul de Instagram.

Printre întrebările adresate de urmăritori Cristinei Dumitrescu, a fost și cea a unui fan care a dorit să știe dacă este însărcinată, iar Florin Dumitrescu va deveni tătic pentru a treia oară, notează SpyNews. 

Cristina Dumitrescu a răspuns foarte enigmatic la o astfel de întrebare personală: ”Cum să răspund la această întrebare?! Poate că da… poate că nu…” și i-a lăsat pe urmăritorii ei să creadă că totuși că nu este exclus ca vedeta de la Chefi la cuțite să devină tătic pentru a treia oară.

Florin Dumitrescu: „Mă uit la tine și parcă aș mai face un copil”

Însuși Florin Dumitrescu a dat de înțeles acum ceva vreme că și-ar mai dori să mai aibă copii cu soția lui Cristina, alături de care formează unul dintre cele mai îndrăgite și mai longegive cupluri din showbiz.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a avut o reacție care nu a lăsat loc de intrepretări în ceea ce privește planurile de a-și extinde familia, atunci când a văzut-o pe Gina Pistol însărcinată.

”Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg să mai fac copii!”, a declarat la vremea aceea Florin Dumitrescu.

Florin și Cristina Dumitrescu și-au fost alături la bine și la greu de peste 10 ani, și recent au aniversat 8 ani de căsătorie. Aceștia au împreună două fetițe, pe Ava și pe Mia.

”Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună. Mai toţi dintre ei s-au despărţit de ceva timp şi noi tot împreună şi după 10 ani parcă şi mai fericiţi! Sănătate să aveţi! Te iubesc, Sima!”, a declara Florin Dumitrescu.