Florin Gardoş revine la echipa naţională după DOI ANI

Cosmin Moți nu va putea fi prezent la reunirea oficială a lotului primei reprezentative care pregătește partidele cu Polonia, 10 iunie, respectiv Chile, 13 iunie, informează site-ul oficial al FRF. Florin Gardoş îi va lua locul fotbalistului lui Ludogorets.

26 mai 2017, 11:05
Florin Gardoş revine la echipa naţională după DOI ANI

Cosmin Moţi suferă de o bronşită astmatiformă diagnosticată în urma unei bronşite recidivante, conform raportului medical. După repausul şi tratamentul recomandat iniţial, nu au fost înregistraţi încă parametrii optimi, iar specialiştii au recomandat mai multe investigaţii.

Astfel, selecţionerul Christoph Daum a fost nevoit să cheme un înlocuitor. Florin Gardoş, jucător aflat pe lista adiţională, revine la echipa naţională după aproape doi ani. Gardoş a fost convocat ultima oară în iunie 2015, pentru jocul cu Irlanda de Nord, de la Belfast, din preliminariile Euro 2016.

Reprezentativa României se reuneşte oficial, în formulă completă, pe 3 iunie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, acolo unde va pregăti partidele cu Polonia, 10 iunie la Varşovia în preliminariile CM 2018, şi amicalul cu Chile ce se va disputa pe 13 iunie la Cluj-Napoca.