Florin Iordache, atac la Tudorel Toader: „Dacă a fost eroare, să şi-o asume. Dacă are un document, să îl prezinte”

Fostul ministru al Justiţiei cere clarificări de la succesorul său în cazul documentului legat de clasarea unuia dintre dosarele lui Klaus Iohannis.

RomaniaTV.net
01 nov. 2018, 07:49
Florin Iordache, atac la Tudorel Toader: „Dacă a fost eroare, să şi-o asume. Dacă are un document, să îl prezinte”

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei, a declarat la Imparţial că Tudorel Toader are responsabilitatea de a clarifica povestea legată de Augustin Lazăr şi, dacă este vorba de o eroare, ar trebui să şi-o asume.

El a adăugat că Tudorel Toader trebuie să îşi asume „mai multe lucruri, pentru întreaga activitate” şi că o evaluare va trebui făcută în partid.

„Atunci când o să facem evaluarea o să am şi eu câteva lucruri de spus colegilor mei. Aştept evaluarea premierului şi la PSD voi avea şi eu câteva lucruri de spus”, a afirmat Iordache.

Întrebat dacă a votat împotriva ministrului, la moţiune, Iordache a negat: „Nu am votat pentru că au fost nişte lucruri care cred că nu trebuie trecute în moţiune, cred că avem responsabilittae ca partid atunci când susţinem un guvern să-l susţinem până la capăt. Nemulţumirile le tranşăm în partid”.

Tudorel Toader o ţine pe-a lui în scandalul cu Augustin Lazăr: Nu este nici o eroare