Florin Niţă pleacă de la FCSB. Destinaţie SURPRIZĂ

Florin Niță, 30 de ani, este ca şi plecat de la FCSB. Gigi Becali a anunțat că negocierile pentru transfer sunt aproape finalizate, pentru suma de două milioane de euro.

30 ian. 2018, 10:42
Florin Niţă pleacă de la FCSB. Destinaţie SURPRIZĂ

Gigi Becali a insistat recent pentru titularizarea tânărului Andrei Vlad în fața lui Florin Niță, iar motivul iese la iveală abia acum.

„S-ar putea să plece Niță zilele astea. Două milioane de euro am cerut. Eu vând jucător de 31 de ani cu două milioane, iar Dinamo vinde doi căpitani cu jumătate de milion de euro. Așa vinde FCSB. Nu prea e din Vest echipa care îl ia pe Niţă, o să anunt în câteva ore. Aducem portar în locul lui. Mie îmi place de Arlauskis cel mai mult. Dacă îl iau pe Arlauskis, normal că ar fi titular. Să vedem ce facem cu Niţă”, a spus Gigi Becali la Pro X.

GIGI BECALI, primul proces câştigat cu FLORIN TALPAN. Ce a decis INSTANŢA

Anamaria Prodan a dezvăluit pentru Digi Sport că Sparta Praga este clubul care încearcă să îl transfere pe portarul de la FCSB: „Așteptăm să vedem ce se rezolva în următoarele ore. Încă nu e nimic 100%. Patronul Stelei vrea două milioane de euro și eu încerc să îi fac pe plac. Suntem în negocieri și vom vedea dacă se va rezolva”.

Anamaria Prodan, GOALĂ în PAT. Imaginea care face furori pe internet FOTO

Sparta Praga mai are legitimaţi doi români, pe Bogdan Vătăjelu şi Nicolae Stanciu.