Florin Pastramă vrea un copil cu Brigitte. I-a cerut ajutorul Oanei Roman: „Roag-o şi tu”

Florin Pastramă vrea un copil cu Brigitte, însă vedeta nu ar avea aceeaşi dorinţă. Bărbatul a rugat-o pe Oana Roman să o convingă pe soţia lui că acesta este momentul propice pentru a face un copil.

15 dec. 2021, 18:29
Florin Pastramă vrea un copil cu Brigitte. I-a cerut ajutorul Oanei Roman: „Roag-o şi tu”
Florin Pastramă vrea un copil cu Brigitte

Florin Pastramă vrea un copil cu Brigitte. Cei doi au organizat o petrecere pentru inaugurarea locului de joacă, invitând mai multe persoane din showbiz-ul românesc, printre care și Oana Roman.

Citeşte şi: Florin Pastramă şi-a schimbat look-ul. Brigitte este oripilată: „Parcă ești un cocostârc”

Florin Pastramă vrea un copil cu Brigitte

Afaceristul a profitat de prezența prietenei lui Brigitte și a implorat-o să-l ajute, să o convingă pe soţia lui să facă un copil. Cele două au o relaţie specială, Florin Pastramă a mai spus  că Oana Roman este cea care o calmează de fiecare dată pe soția lui.

Nu mai țipă Brigitte, s-a schimbat, de când cu Oana, dacă e Oana aici, gata. E liniștită Brigitte când e Oana aici.

Știe că 90% din treburi le ia Oana și 10% le iau eu, așa că eu cu Oana fac echipă. Roag-o și tu pe Brigitte, știi că pe tine te ascultă. Îmi doresc ca Moșul să îi aducă multă liniște sufletească și ca Domnul Iisus să ne binecuvânteze cu un bebe, cum ai tu”, a spus Florin Pastramă, la Antena Stars.

În trecut, Brigitte Sfăt a apelat la fertilizarea în vitro pentru a avea un copil cu Florin Pastramă. Din nefericire, lucrurile nu au mers așa cum și-au dorit cei doi, iar sarcina nu a fost dusă la bun sfârșit. Acum, se pare că Brigitte Pastramă nu mai dorește să recurgă la o asemenea metodă.

Brigitte şi Florin Pastramă, la un pas de închisoare

Conform informațiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor, firma controlată de Brigitte Pastramă a avut un profit, în anul 2020, de aproximativ 85.000 de lei. Aceasta în condițiile în care prin intermediul  companiei, Brigitte Pastramă administrează și un loc de joacă pentru copii.

Conturile companiei pe care lucrează cei doi sunt aproape goale, raportat la cifra de afaceri, însă, este drept că au de recuperat datorii în valoare de peste 420.000 ce lei.

Anul trecut, Brigitte și Florin Pastramă au intrat în afaceri cu măști de protecție cu însemnele unor branduri renumite. Afacerea a fost promovată foarte agresiv, iar măștile vîndute de cei doi au ajuns și pe un site de comerț online.

Vânzările nu s-au ridicat, însă, la nivelul așteptat, iar când au tras linie, la sfârșitul anului trecut, firma lor a înregistrat un profit destul de mic. (Citeşte AICI mai multe detalii)