Brigitte şi Florin Pastramă, la un pas de închisoare. Ce profit au făcut din afacerea cu măști contrafăcute

Brigitte şi Florin Pastramă sunt la un pas de închisoare, din cauza afacerii cu măştile contrafăcute. Profitul pentru care cei doi riscă să ajungă după gratii este unul foarte mic. Nu au câștigat o sumă prea mare, iar amenda pe care o riscă firma lor este de două ori mai mare decât profitul pe tot anul.

12 aug. 2021, 17:25
Brigitte şi Florin Pastramă, la un pas de închisoare. Ce profit au făcut din afacerea cu măști contrafăcute
Brigitte şi Florin Pastramă, la un pas de închisoare

Brigitte şi Florin Pastramă, la un pas de închisoare. Conform informațiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor, firma controlată de Brigitte Pastramă a avut un profit, în anul 2020, de aproximativ 85.000 de lei. Aceasta în condițiile în care prin intermediul  companiei, Brigitte Pastramă administrează și un loc de joacă pentru copii.

Conturile companiei pe care lucrează cei doi sunt aproape goale, raportat la cifra de afaceri, însă, este drept că au de recuperat datorii în valoare de peste 420.000 ce lei.

Citeşte şi: Brigitte și Florin Pastramă, primele declarații în scandalul măştilor contrafăcute: „E o consecinţă a faptului că m-am îndepărtat de Dumnezeu şi m-am îmbrăcat în branduri”

Brigitte şi Florin Pastramă, la un pas de închisoare

Anul trecut, Brigitte și Florin Pastramă au intrat în afaceri cu măști de protecție cu însemnele unor branduri renumite. Afacerea a fost promovată foarte agresiv, iar măștile vîndute de cei doi au ajuns și pe un site de comerț online.

Vânzările nu s-au ridicat, însă, la nivelul așteptat, iar când au tras linie, la sfârșitul anului trecut, firma lor a înregistrat un profit destul de mic.

Potrivit Wowbiz.ro, cei doi nu au câștigat o sumă prea mare, iar amenda pe care o riscă firma lor este de două ori mai mare decât profitul pe tot anul.

Firma care comercializa măștile a avut în 2020 o cifră de afaceri de 374.730 lei, la jumătatea celei din anul precedent, semn că afacerile familiei Pastramă merg destul de rău. Profitul a fost de 85.202 lei, aproximativ 17.000 de euro, iar datoriile au ajuns la peste un milion de lei.