Florin Pastramă şi-a schimbat look-ul. Brigitte este oripilată: „Parcă ești un cocostârc”

Florin Pastramă şi-a schimbat look-ul, iar Brigitte a rămas oripilată. Vedeta a iscat un nou conflict, după ce şi-a văzut soţul cum s-a tuns. În încercarea de a adopta un stil mai fresh, afaceristul și-a lăsat părul mai rebel, gest pe care Brigitte l-a criticat aspru.

02 sept. 2021, 11:10
Florin Pastramă şi-a schimbat look-ul. Brigitte este oripilată: „Parcă ești un cocostârc”
Florin Pastramă şi-a schimbat look-ul

Florin Pastramă

şi-a schimbat look-ul. „Tu să te duci să-ți aranjezi freza asta, că parcă ești un cocostârc. Vreau și eu freza aia frumoasă”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă, în cadrul noului sezon al reality-show-ului lor.

Florin Pastramă şi-a schimbat look-ul

Brigitte a explicat care este motivul pentru care nu poate accepta noul look al afaceristului. „Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin. Trebuie să-și facă freza aia pe care i-o făceam eu la început, dar a învățat să și-o facă și el pe parcurs”, a mai explicat bruneta la Antena Stars.

Citeşte şi: Brigitte și Florin Pastramă, primele declarații în scandalul măştilor contrafăcute: „E o consecinţă a faptului că m-am îndepărtat de Dumnezeu şi m-am îmbrăcat în branduri”

Brigitte şi Florin Pastramă sunt la un pas de închisoare, din cauza afacerii cu măştile contrafăcute. Profitul pentru care cei doi riscă să ajungă după gratii este unul foarte mic. Nu au câștigat o sumă prea mare, iar amenda pe care o riscă firma lor este de două ori mai mare decât profitul pe tot anul.

Conform informațiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor, firma controlată de Brigitte Pastramă a avut un profit, în anul 2020, de aproximativ 85.000 de lei. Aceasta în condițiile în care prin intermediul companiei, Brigitte Pastramă administrează și un loc de joacă pentru copii.

Conturile companiei pe care lucrează cei doi sunt aproape goale, raportat la cifra de afaceri, însă, este drept că au de recuperat datorii în valoare de peste 420.000 ce lei.