Florin Piersic jr. și Tudor Chirilă, la un pas să pornească un război din cauza dragostei. Totul a plecat de la o femeie! Cine este actrița care le-a furat inimile celor doi

Florin Piersic jr. și Tudor Chirilă sunt doi dintre cei mai cunoscuți bărbați din România, motiv pentru care au nenumărate fane peste tot în țară. De-a lungul timpului au apărut zvonuri că la un moment dat au iubit aceeași femeie! Află toate detaliile în articol.

25 ian. 2024, 12:00
Florin Piersic jr. și Tudor Chirilă, la un pas să pornească un război din cauza dragostei. Totul a plecat de la o femeie! Cine este actrița care le-a furat inimile celor doi

Tudor Chirilă și Florin Piersic jr. fac parte din categoria vedetelor care sunt destul de rezervate în ceea ce privește viața personală.

Citește și Florin Piersic, mărturisire emoționantă despre relația cu fiul său Florin Piersic Jr.: „Simțeam nevoia să fiu aproape de el”

Cei doi au încercat să își țină relațiile cât mai departe de ochii curioșilor, fapt pentru care puțin sunt cei care știu că au iubit aceeași femeie.

Se pare că o actriță celebră din România a reușit să îi cucerească pe ambii. Dorina Chiriac este cea care le-a furat inima celor doi bărbați.

Se pare că Dorina Chiriac este cea care a reușit să le capteze întreaga atenție celor două vedete.

În ceea ce îl privește pe solistul de la Vama, acesta și actrița s-au cunoscut în vremea facultății, s-au plăcut și s-au iubit vreme de șapte ani.

Cei doi au trăit o relație frumoasă, pasională, iar Dorina Chiriac chiar i-a fost muză artistului.

Tudor Chirilă a declarat, în urmă cu ceva timp, că Dorina Chiriac a fost cea care l-a inspirat să scrie una dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, „Nu am chef azi”. Se pare că piesa a luat naștere după o ceartă în cuplu.

„M-am certat cu iubita mea de-atunci – Dorina Chiriac – într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin ’96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înșală, îşi vorbesc urât, îşi subminează familia.

Dorina este un om extrem de inteligent. Dorina are un fel foarte interesant de a privi viața, un fel de a studia viața, ceea ce o face o mare actriță. Vocea ei de teatru este extrem de tânără, cu niște armonice foarte frumoase”, a declarat Tudor Chirilă, în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.ro.

”Am evoluat diferit”

Printre altele, o poveste intensă de dragoste alături de actrița Dorina Chiriac a trăit și Florin Piersic jr. Ei au fost împreună vreme de patru ani, iar relația lor a fost una cât se poate de serioasă.

Actrița l-a făcut pe fiul lui Florin Piersic și tătic. Cei doi au împreună o fiica, pe Sonia, care a ajuns acum la vârsta adolescenței.

După despărțire, cei doi au rămas în relații foarte bune, de dragul fiice lor.

„Ne înțelegem foarte bine de când nu mai trăim împreuna. Avem nevoie de spațiul și de timpul nostru individual. La un moment dat, oamenii se pot incomoda și, dacă nu iau masuri, se pot otrăvi, învenina și pot deveni foarte urâți. Nu-mi puteam permite acest lucru, pentru că exista Sonia.

Citește și Florin Piersic se gândește la ultimele clipe din viață: „Mai vreau să trăiesc puțin, că mi-e frică de moarte. Nu știu unde mă va prinde”

Nu pot să zic că nu a mers ceva. Pur și simplu, oamenii evoluează și simt că am evoluat diferit. De la un moment dat, dacă nu te mai simți bine, mai ales atunci când exista un copil, mai bine te desparți”, declara Dorina Chiriac, la ceva timp după despărțirea de Florin Piersic jr.