Florin Piersic, mărturisire emoționantă despre relația cu fiul său Florin Piersic Jr.: „Simțeam nevoia să fiu aproape de el”

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori români, îndrăgit de zeci de generații. Totuși, din punct de vedere personal, acesta a avut o viață destul de tumultoasă, fiind recunoscut drept un foarte mare cuceritor. Din această cauză, lumea se întreabă ce fel de relație are cu fiul său, Florin Piersic Jr. Marele actor a făcut lumină în acest sens.

24 ian. 2024, 12:40
Florin Piersic, mărturisire emoționantă despre relația cu fiul său Florin Piersic Jr.: „Simțeam nevoia să fiu aproape de el”
Florin Piersic, mărturisire emoționantă despre relația cu fiul său Florin Piersic Jr.: „Simțeam nevoia să fiu aproape de el”

Florin Piersic a dezvăluit, cu sinceritate, detalii despre relația pe care o are cu fiul său, Florin Piersic Jr. Celebrul actor își laudă fiul, folosind numai cuvinte frumoase, dar recunoscând și contribuția Tatianei Iekel la formarea familiei lor.

La vârsta de aproape 88 de ani, Florin Piersic rămâne una dintre figurile de seamă ale scenei și cinematografiei românești, cu o carieră impresionantă care se întinde pe decenii.

Citește și: Decizia luată de sora Ronei Hartner la două luni de la moartea artistei. Cum vrea să îi celebreze memoria veșnic

Chiar și în prezent, Florin Piersic continuă să se bucure de succes pe scenă, iar fiecare apariție a sa atrage atenția publicului. Fiul său, Florin Piersic Jr., născut din relația cu Tatiana Iekel, a urmat cu succes pașii tatălui său în lumea filmului.

Într-o declarație anterioară, Florin Piersic a dezvăluit esența relației cu fiul său, subliniind aprecierea profundă pentru talentul actoricesc al fiului.

În autobiografia sa, Florin Piersic a subliniat că a evitat folosirea citatelor, spre deosebire de alți colegi de breaslă, dar a afirmat că tot ceea ce a scris a fost autentic. Unul dintre sfaturile oferite de actor a fost încurajarea oamenilor să-și exprime deschis iubirea reciprocă.

“Nu e nicio suferință. Cum să nu am o relație bună? Dar nu e fiul meu? Pentru mine, el e un actor extraordinar. Am fost tatăl lui întotdeauna. Simțeam nevoia să fiu aproape de ei, chiar dacă eram despărțit de Tatiana, iar el era băiatul meu și așa a rămas. Așa va rămâne toată viața mea, Florin Piersic Jr. Sfatul meu e să folosiți mai des „te iubesc”.

Ce am scris acolo, așa am simțit. Nu e o filozofie. Eu apreciez pe colegii care și-au scris cărți și folosesc fel de fel de fraze care sunt interesante, dar nu sunt ale lor. Sunt fraze spuse de alții, ei le folosesc. Se potrivesc la locul în care ei le pun, dar sunt citate din cutare, cutare, cutare, frumos”, a spus Florin Piersic în cadrul podcastului Fain & Simplu, moderat de Mihai Morar.

Florin Piersic mai are un copil, Danie, din căsătoria cu Anna Szeles. Fiul cel mic al marelui actor trăiește o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor, și nu locuiește în România.

Citește și: Gigi Becali s-a decis să nu mai conducă decât o singură maşină. „Nu mă ating de alta. E diferenţă mare. Când o conduci, zici că desenezi”