Florin Piersic, mesaj sfâşietor în Ajunul Crăciunului pentru românii afectaţi de pandemie: „Mi-e frică de moarte!”

În cadrul unui dialog între Dan Negru, părintele Constantin Necula și Florin Piersic, artistul a transmis un mesaj românilor, amintindu-le că le este aproape celor afectaţi de criza sanitară prin care trece toată planeta.

24 dec. 2020, 13:35
Florin Piersic, mesaj sfâşietor în Ajunul Crăciunului pentru românii afectaţi de pandemie: „Mi-e frică de moarte!”

Florin Piersic a transmis un mesaj cutremurător în Ajun de Crăciun. Marele actor a mărturisit că se teme de moarte și a explicat că evită și să folosească acest cuvânt.

„Vă sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta.

Vă consolez în sensul că vă vreau să vă spun că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit, în toată această perioadă. Jur că vă spun adevărat, jur, adevărat, mie mi-e frică de moarte!

Florin Piersic evită să folosească cuvântul „moarte”

Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan, care nu au această spaimă, dar eu, mi-e greu să și pronunț cuvântul moarte. De-aia întotdeauna, Dan știe foarte bine și știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun „a murit”, ci „a plecat într-o stea”.

Așa vreau, că cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva, undeva într-o strea și se gândesc la dumneavoastră. Așa cum eu, azi, mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dar tot ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumeavoastră”, a spus Florin Piersic, scrie Fanatik.

În vârstă de 84 de ani, marele actor s-a arătat mereu îngrijorat de criza sanitară care a cuprins întreaga lume și, pentru a evita aglomerația a stat mai mult izolat în casa sa de la Cluj. Timp de 6 luni, acesta s-a ținut la distanță de ochii lumii, revenind pe scenă cu strângeri de inimă.

El a mărturisit că este foarte speriat de efectele pe care virusul SARS – CoV – 2 le poate avea asupra sa și și-a luat toate măsurile necesare pentru a evita infectarea.

Citeşte şi: Baba Vanga, premoniţii sumbre pentru anul 2021. Ce îi aşteaptă pe români