Florin Popescu, cercetat de DNA pentru mită electorală: Sunt la dispoziţia justiţiei. Dacă am greşit, plătesc

Deputatul Florin Popescu, membru al Partidului Mişcarea Populară, a declarat miercuri, la intrarea în sediul DNA, că se pune la dispoziţia justiţiei şi că va răspunde dacă a greşit.

RomaniaTV.net
23 apr. 2014, 09:44
Florin Popescu, cercetat de DNA pentru mită electorală: Sunt la dispoziţia justiţiei. Dacă am greşit, plătesc

„Am fost citat telefonic. Voi da o declaraţie după ce ies. Sunt la dispoziţia justiţiei. Dacă am greşit, să plătesc”, a afirmat Florin Popescu, la DNA unde, potrivit unor surse judiciare, a fost chemat pentru a i se comunica că este pus sub învinuire.

Sursele citate au precizat că Florin Popescu este suspectat că ar fi pretins bunuri pentru a le da alegătorilor, în scop electoral, în campania electorală din 2012.

Parlamentarul a precizat că nu ştie de ce a fost chemat.

„Am mai avut o reclamaţie făcută de adversari din judeţul Dâmboviţa pe o temă mai veche, cu un birou pe care Consiliul Judeţean îl înfiinţase în 2006 la Bruxelles. Nu ştiu dacă aceasta este tema sau alta”, a susţinut Popescu.

Referitor la acuzaţia că ar fi solicitat, în campania electorală din 2012, bani de la oameni de afaceri, el a explicat că nu este adevărat şi că în acea perioadă nu era preşedinte de partid.

„Fusesem suspendat de către domnul Blaga. Deci nu eram preşedinte de partid şi eu niciodată nu am fost trezorierul partidului nici la nivelul judeţului Dâmboviţa, nici la nivel naţional. (…) Am făcut campanie. Am mers din poartă în poartă, am prezentat oferta electorală şi am spus că dacă oamenii consideră că mi-am făcut datoria faţă de Târgovişte şi de judeţul Dâmboviţa să mă voteze”, a spus Florin Popescu.