Florin Ristei a înșelat-o pe Naomi? Ce i-a găsit iubita pe mail: „Am găsit-o pe una, pe o româncă”

Florin Ristei a înșelat-o pe Naomi? Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani, iar de aproape doi sunt logodiți. Chiar dacă mulți cred că relația lor este una perfectă, fără probleme, ei au trecut prin situații dificile, pe care le-au rezolvat fără să le facă publice.

19 iul. 2023, 14:36
Florin Ristei a înșelat-o pe Naomi? Ce i-a găsit iubita pe mail: „Am găsit-o pe una, pe o româncă”
Florin Ristei a înșelat-o pe Naomi?

Florin Ristei a înșelat-o pe Naomi? Artistul a mărturisit recent că înainte de pandemie, în urmă cu patru ani, și-a făcut cont pe OnlyFans și a plătit un abonament pe o lună, iar ulterior a renunțat. Chiar dacă nu a mai intrat pe ea, platforma îi trimitea zilnic mailuri pentru a-l convinge să își continue abonamentul.

Citește și: Florin Ristei aruncă bomba! Artistul a făcut publică ecografia, iar fanii au sărit imediat să îl felicite: ”Mulțumesc de urări”

Florin Ristei a înșelat-o pe Naomi?

Naomi Hedman a descoperit aceste mesaje și a crezut că iubitul ei i-a ascuns toate aceste lucruri. Din acest motiv, iubita artistului a crezut că este înșelată, însă bărbatul i-a explicat tot.

Acum vreo patru ani, înainte de pandemie, mi-am făcut cont pe OnlyFans. Îl urmăream pe unul, care călătorea, și apoi am mai dat la vreo două. Am găsit-o pe una, pe o româncă, și am zis hai să văd ce ascunde și am plătit. Dup-aia nu am mai plătit.

Ei îți trimit notificare în fiecare zi, mesaj de la respectiva, mai cumpără. N-am mai intrat. Ajung într-o zi acasă, Naomi supărată. Că tu vorbești cu una, ai mesaje de la OnlyFans. Se conectase mailul meu pe o tabletă.”, a declarat Florin Ristei, în podcastul Fierți pe Insulă.

Florin Ristei, pregătit să-şi formeze o familie

Relaţia artistului cu Naomi merge de minune, tânăra a renunțat la viața din Londra și a rămas în România, pentru iubitul său. Deși adaptarea nu a fost tocmai ușoară, cei doi au găsit un echilibru și au făcut lucrurile să funcționeze.

Nu doar viaţa lui Naomi s-a schimbat, ci a lui Florin Ristei. Acesta mărturiseşte că relaţia pe care o are cu iubita lui l-a făcut mai empatic cu cei din jur. Mai mult decât atât, spune că este pregătit să îşi întemeieze o familie. Acesta este fericit alături de aleasa sa, iar lucrurile merg foarte bine în relație.

Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat.

M-am gândit şi să-mi întemeiez o familie. Dar nu ştiu dacă Londra ar fi destinaţia câştigătoare pentru asta. Mai e timp de gândire la acest capitol. Dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț.”, a declarat Florin Ristei, potrivit okmagazine.ro.